Yapı krediRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yapı krediRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cumhurbaşkanlığı kararını ısrarla uygulamayan bankaların kestiği stopajları mutlaka geri isteyin.
3 kuruş 5 kuruş demeyin.
Burada önemli olan bir kararın gereğinin yapılmaması.Resmi gazetede yayınlanıp aynı gün yürürlüğe girmiş bir karar için ekstradan yazımı beklenirmiş.
Kesin iade edeceklerdir ama aksi durumda şuradan başvurunuzu yapın.
https://ebulten.bddk.org.tr/esikayet/
https://www.tbb.org.tr/tr/finansal-t...vuru-formu/304
TKF deki paylarimi satip baska hisse fonlara dagitacagim.Portfoy buyuklugu 750 milyona ulasmis.Acikcasi biraz cekindim buyuklugunden.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün NNF den güzel bir artı bekliyorum vesbe ve alark öncülüğünde
TCD şovunu yapıyor yine :D
Hocam yok ya kaç defa yazdım şikayet ettim bu kadar kötü mobil uygulama olamaz hisse alırsın kar zarar8 yazmaz fon alırsın ne maliyetini bilirsin ne karı zararı iş bankasından geçtiğime pişman oldumASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2825 tl olmuş asgari ücret, artış %21 civarında.
Ben 18-19 yıl önce mezun olduğumda işe başlarken teklif edilen o dönemin asgari ücretinin 3 bucuk katı idi.
Şu anda nitelikli , vasıflı , beyaz yakalı, donanımlı birinin işe başlarken alacağı maaş bir buçuk asgari ücreti zor bulur, büyük ihtimal bulmaz bile.
Ne kamuda, ne özel sektörde, ne emeklilerde yıllık bu oranlara yetişen çalışan olacağını sanmıyorum.
2001 yılında asgari ücretli çalışanların tüm çalışanlara oranı %7 iken, şu anda %43 olmuş.
Tüm Türkiye tek tip maaşa geçiyor neredeyse yavaş yavaş.
Stopaj 0 olduktan sonra ppz günlük ne getirdi Excel de tutan varmi .tabloda gunluk verilmis geriye donuk yok.
Ben şu an alternatif olarak uph i goruyorum.
Zaten TCD de vardi.
UPH ve TCD devam edecegim.
Saygilar.
Merkez Kur % - 1,03
Ben Türk piyasalari icin bu miktarin fazla oldugunu dusunuyorum.O yuzden bir hamle yapmam gerekiyor.
Saygilar.
Burada son 1 aylık gün gün var
https://www.hisse.net/topluluk/showt...29#post5038629
Linkedinden yakin takibe aldim.
Yoneticileri tecrubeli.
Tacirlerden yeni katilimlar olmus.
Aslinda gorece yeni bir fon.
Yoneticileriyle direkt olarak gorusemedim.En kisa zamanda irtibata gecerim.Fakat Ceylan hanim vardi.Onunla gorusmustum.
Portföy dağılımlarını incelediğimde aklima yatti.
Daha detayli bilgi edinirsem paylasirim.
Saygilar.Sevgiler.
Zamanında gbc yi satmadığıma pişmanım.abd nin teşvik paketinin onaylanması bile onsa kıpırtadıp 1700 üstüne attıramadı..ordan gelecek parayı hisse fonda değerlendirirdim
stopajsız fonlarda EXCEL hesabı yaparken kullandığımız çarpan değişti mi?
"(güncel-önceki)/önceki/gün_sayısı*345,78947368421" formülündeki değere göre PPZ 16,196% çıkıyor bende Cuma'dan Pazartesiye...
23ünden önce alınan fonları şimdi satarsak, %10 mu uygulanmalı yoksa %0 mı? Benim sürekli alım yaptıgım fonlar var, eger %0 o tarihten sonra gecerliyse bankalar, satış yaptıgımız kısmın hangi tarihten önce oldugunu nasıl hesap edecek? Bilgisi olan var mı?
Yapıkredi şaka gibi kesinti yapmış aradım söyledim bizim bankamıza ait bir fon değil o yüzden kesinti yapılır diyo diyorum ki resmi gazete yazıyor hakkınız yok ppz kesmiştir biz kesmedik böyle bir dünya var mı ya
Telefona bakan MT'ler genelde daha tecrübesiz oluyorlar. Bize Yazın
finansın altın borsa yatırım fonu 23 ündne sonra aldık şimdi satınca stopaj keserse ne olacak , aracı kurum mu geri yatıracak stopajı , kim ne yapacak yahu karman çorman ettiniz bi işi be üfff ... yok yazı gelmedi bankamıza falan yahu kanun çıktıysa , yazıyı önce gönder , sonra kanunun tarihini yürürlüğe soksana niye öyle yapmıyorsun erjüment ? zor mu yani anlamadım
Yuji üstadım selamlar. Sizin daha önce hazırlamış olduğunuz bir fon takip dosyası vardı, ve ona fonların günlük getirisini de eklemiştiniz. Sanırım bir de mevcut stopaja göre de bir güncelleme yaptınız. Rica etsem o Excel dosyasını bir kez daha paylaşabilir misiniz? İnanılmaz faydalı bir dosyaydı ama maalesef benim bilgisayarımdan silinmiş ve forumda da maalesef bulamadım.
Fonlarda 366 gun mu alınıyor hesap yaparken 365 mi ?
Garanti bankasından aldığım bilgiye göre, belirlenen tarih aralığında satın alınan stopajı sıfırlanmış fonların , ilerleyen zamanlarda da sıfır stopaj ile satılacağı bilgisi paylaşıldı.
Nnf +2.92, sanırım getiri rekoru bu rakam. Temel analiz meyvelerini vermeye başlıyor.
ŞakaRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu bankalar o stopajı sistemlerine
Entegre ettilermi
Bugün ppz den stopaj kesilmiş yukarda önceden alınanların 23.12 ye kadar olan stopajı mıdır.
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.