%20 faize dolar almam ben.3-4 ay .
3-5 dicektimde.:)
Printable View
Hastaneler bu denli yoğun iken belki klebsiella pnomonia den daha ağır bir bakteri yada virüs de oluşabilir. Ben de vardı bu enfeksiyon. Bir yılda bu sebeple 4 ameliyat ve bir yıl antibiyotik aldım en son ki durum kullanacağım antibiyotik yok hepsi dirençli. Şu an burnumu dışarı çıkarmam. Kızım dahi gelse yaklaştırmam. Olağanüstü üstü tedbirlerle yaşıyorum. En ufak bir enfeksiyon da Abbas yolcu olur kendi adıma söylüyorum inşallah dünya böyle bir sürece evrilmez.
Sn.Babacan her fırsatta diyorki, adalet ve hukuk olacak, yoksa güven olmaz..
güveni de kendince açıklamış.. adalet, doğruyu konuşmak, emanete hıyanet etmemek vs..
yani olayı farklı boyuttan almış..burda çöküşün olduğu vurgulanıyor..
yani faizi %50 yaparsan sorun çözülür demiyor..tespit için güzel bir yaklaşım..
Selçuk geçer ve sözcüdeki murat Muratoğlu gıpta ile bakıyordur bana. Onlarda bazen abartılı bakıyor. Ama inanın benim yazdıklarım içindeki bakteri yada virüs evrilmesi çok olası.
Hastane mikrobu. Omurilige konan Yapay kemikte yada unutulan omurilik parçasinda varmış bu. Bu kemik parçası üç sene sonra geze geze 20 cm ileriden delerek çıktı. Bakteri klebsiella pnomonia. Ölüm oranı %52. Nejat İşler de bundan sebep baya bir yoğun bakım da yattı ölümden döndü.
bence düşmez dostum..düşse de anlık olur..şuanki fiyatlarda bunlar zaten var..
475 puanı müjdeleyenler onları da müjdelemiştir, faiz lobisine..
475 puandan bu yana yabancı girişinin kaç katı kadar yerliler dolar almış..merkez bankası da alacak daha..kasa boş çünkü..yani hesaplar tutmadı, tutmuyor..
belkide bu oyundan dönecekler..
dediğim gibi tek çare seçim..ama nasıl olacak..HDP ile MHP bir araya gelmez..o yüzden HDP nin yerine yeni bir parti konuşuluyor..3 lü ittifak için..
ama böyle de olmaz, çünkü bunlara güven yok..
Bundan üç yıl önce dolar 3,5 TL faiz %12 olsun ortalama. Üç yılda aldığı faiz de %50 olsun 5 TL bilemedik 6 adam daha ana para ve faizi çıkarmadı zararı %30
Daha önceki dönemlere dolar 3,5-5 arası bozdurup devlet tahvili alanlarin zararı baya okkalıydi.
Ben bu giren yabancının yiğit bulut yada mücahid Ören gibi biri olduğunu düşünüyorum. adamlar Bofa üzerinden girebilir. Muco bunu ihlas grubunda Bofa üzerinden yapıyordu. Şimdide yapabilir. Kim hesap sorabilir ki. Neyi nasıl yaptığını göremiyoruz. Düne kadar vaka sayısı hep bin ölüm 100 dü. Mızrak çuvala sığmayınca değişti. Eğer bu Ruslarda bizden alıp verdiyse hatta Avrupa ya bize gelen turistlerden bile geçmiş olabilir.
2000 li yıllarda biz brucella titrasyon ve tanı kitini hifsizsahadan alıyorduk sonra orasi kapatıldı. Özel sektör den almaya başladık. Bugün anlıyor ki hifsizsaha olsaydı biz dünyadan önce bu belayı def ederdik.
bunun için çok güçlü kanıtlar var aslında..yabancı olmadığının yani..
sorun yabancı değil, sorun yerlilerin dolarizasyonudur, durum bu iken yabancıdan bahsetmek algı yaratmaktır..
bunun için dolar ve altın alanlara yüksek oranda vergiler gelmişti..ama halk daha da hücum etti ve sonunda vergiyi düşürdüler.
neden düştü vergi, halbuki amacına henüz ulaşamamıştı ve dolarizasyon devam ediyordu,..eee tutmadı işte..
ve 2. adım faiz yükselttiler..amaç yine yerlilerin dolarizasyonu çözmek.faiz kararının hemen ardından yabancı akıyor diye davul zurna ile ilan ettiler..
ama bu da işe yaramadı..çünkü yabancı girişinin kaç katı yerliler dolar aldı..bu sefer reform dediler..ama hala işe yaramıyor..
Babacanın dediğine geliyor olay..hukuk ve adalet olmadan güven olmayacak diyor adam..
sorun güven sorunu diyor..teşhisi doğru yapmıyorlar diyor..
Avrupa ve Amerika da sağlık sektörü çok pahalı bunun sebebi onlar bizim gibi ölüm sebebini takdiri İlahi olarak görmüyorlar. En ufak bir hata da tazminat davası açıyorlar. Garip olan bir ilaç ruhsatı çok uzun yıllar alıyor. Benim bir enfeksiyon için gerekli ilaç ruhsatı 2014 den beri alınamadi ABD de. Bu aşı için de bu sebeple kafam karışık. Enfeksiyon yada virüs DNA zincirinde bir hasar oluşturdu mu bunu çözmek imkanı olmayabilir.
bir fabrikada 70 kadar çalışanın nerdeyse tümü covit olmuş..haberlerde çıkmış..
sonra bunların tümü bir anda iyileşmiş deniyor, ama bu sefer haberlere çıkmamışlar tabii...
bunların tümü zeytin yaprağını aynen çay gibi demleyip sabah akşam içmişler..kulaktan kulağa dolaşıyor bu tür bilgiler..
virüs laboratuvar ortamında da üretilse Allah bir şekilde doğadan şifasını da veriyor..
Abi bu covidin sıkıntıli olan kısmı pnomoni ilave kısmı kalp damar da sıkıntı yapıyor. Aktif hasta da bunun iyileşmesi 6-8 ay sürebilir. İyileşen hasta yürür ama tempolu koşamaz. Eskisinl gibi çalışamaz. Bence asıl korkulacak şey bu süreçte hastaneler çok yoğun. Burada yeni bir bakteri ve virüs oluşursa dünya bunu ne durdurabilir ne de tedavi edebilir.
Hani o otla bu yağla ilaçla aktif hastanin tam iyileşmesi 6*8 ay sürebiliy. Benim enişte Mart'ta kaptı bunu. Yoğun bakım vs den sonra daha yeni yeni tempolu koşuyor. Bu arada ilaç tedavisi sonrasi bildiğin her türlü bitkisel alternatif tedaviyi de uyguladı. Azıcık ucundan alanla aktif hastadan alanın iyileşme süreci farklı olur.
yatay açılacak gibi eğer 9:30 a kadar önemli bir değişim olmazsa...FDOW dün gece vadelinin kapandığı seviyede...eksi görünüyor ama vadeli kapanırken 30.003 tü...şu an 29.996...önemsiz bir fark...
bakalım açılışa kadar değişen bir şey olacak mı...
Bakalım tahtaravallinin yükselen ucunda bugün hangi hisseler olacak?
Bankaları ve-veya TVFnin güllerini alırken, dün şişen sanayileri dağıtıma verir diye düşünüyorum.
Ykb de olsun burada olsun görüyorum, çok inanmışsınız tek yöne, inandığınız yön gerçekleşse de gerçekleşmese de bu tehlikeli bir şartlanma, bugün haklı çıksanız yarın yanılırsınız terste kalırsınız benden dostça uyarı, tek yöne ( hangisi olursa olsun ) çok şartlanma trader için en büyük sıkıntılardan birisi bence...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahvil yukarı kıpırdanıyor... spotta full maldayim ama tahvil böyle olursa mal çıkarım zaten all time high dayım portfoy olarak %3 4 inse problem teşkil etmez...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
günaydın forumun genelinin kazandığı bi gün olsun hayrlısı ile...
147350şş,,,,,,,,,,,,,,,aktıf
[IMG]https://i.hizliresim.com/McazaV.jpg[/IMG]
viop 4 saatlik....
1461-1489 arası zig zag devam
hangi tarafa kırarsa o tarafa hızlanır
Umarım tüm yabancı yatırımcılar koşarak gelir
Adalet , hak hukuk kanun ... sağlanır
https://tr.sputniknews.com/ekonomi/2...r-seferberlik/
Üçgene gel üçgene... bunu ne tarafa kırarsa terste kalanı batırır, bitirir...
https://i.hizliresim.com/iL6kjj.jpg
gulaklarım çanlıyo bozgurt, sana da oluyo mu? :he: