Bu arada bir video daha düşmüş.
Printable View
Bu arada bir video daha düşmüş.
Vaşşş...Ulla be ne?Alıntı:
Cem Küçük
@cemkucuk55
· 17 Eki 2021
Daha sert Mesut, daha sert.
Boş laf...Alıntı:
"G7 olarak karar aldık..En büyük petrol üreticisi Rusya'nın kârını ezip geçeceğiz. Küresel buğday pazarını kontrol edeceğiz ve dünya üzerinde kimin ne kadar buğday alacağına biz karar vereceğiz" Ursula von der Leyen
Milletvekilliğinden istifa etmiyor mu?Alıntı:
Hikmet Durgun
@hikmetdurgun
·
5d
CHP Genel Başkan yardımcısı Aykut Erdoğdu genel başkan yardımcılığı görevinden istifa edecek. CHP yönetimi Erdoğdu’dan istifa etmesini istedi.
Sakın oy vermeyin.
AyTeN
@VindensDotter1
· 4s
Adamın ahlaksız olmasının nedeni, eşcinsel ya da biseksüel olması değil, kendi hayatını gizli gizli dilediği gibi yaşarken başkalarının hayatına müdahale edip ayıplaması yani ikiyüzlü olmasıdır.
Ortak onlar.Alıntı:
S.Peker: Cem Küçük isimli sözde gazetecinin erkeklerle bir görüntüsü yoktur…
Dalai Lama
@DalaiLama
·
6s
Always having feelings of closeness to others and maintaining a loving mind is the sole foundation for building everything we wish for. Focusing on small differences in outer appearances to divide and discriminate is nothing but ignorance.
Çok doğru. Hiç düşündünüz mü, velaspitçinin nicki niye velaspitçi diye?Alıntı:
dücane cündioğlu
@ducane
·
1 sa
günümüzde uygarlaşmanın ölçütü uzaya çıkmak değil, bisiklete binmektir.
Parlatıyorlar...Alıntı:
Hikmet Durgun
@hikmetdurgun
·
1d
Hatay Valiliği, Ümit Özdağ’ın Hatay’a giriş yasağını kaldırdı. Ümit Özdağ Hatay’a giriyor.
Cem Küçük kovulmuş diyorlar.
Niye? Niçin? Neden?Alıntı:
@BaykarTech
Ukrayna'ya 3 adet daha Bayraktar TB2 SİHA bağışladı.
Böylece Baykar’ın Ukrayna’ya bağışladığı Bayraktar TB2 sayısı 4 oldu.
Sinem Arslan
@snm_arslann
·
10s
Hayat gerçekten çok tuhaf. Tam 44 sene önce bugün ailem Bulgaristan’dan Türkiye’ye göç etti. 44 sene sonra da yine bugün Bulgaristan’da oturumlarını geri aldılar. Ait olmak, aidiyet kurmak ne kadar karmaşık ve kompleks bir şey.
Rusya bize 2011'den beri defalarca elini uzattı. Rusya ile birlikte olunmalı. Çeçenler son 700 yıldır ilk kez doğru taraftalar. Bunun getirisi çok büyük olacak.
Rusya ile birlikte olmak, Bati ve Nato karşıtı olmak değildir. Batı, Biden gibi abidik gubidik Liberallerden oluşmaz. Calvinizmi bilmeyen Batılılaşmayı anlamamıştır.
Batı aydınlanmasının bir de Hıristiyan-Yahudi ayağı vardır.
Ahmak Liberallerin laflarına bakmayınız.
Unutmayınız Trump Reyis geri gelecek... :))))))))))))))))
Pajhwok Afghan News
@pajhwok
BREAKING: A truck near railroad tracks in San Antonio, Texas yielded an absolutely tragic find: at least 46 dead suspected migrants, with 16 more in need of medical treatment. #Texas
US Media
Sedat Peker diyor ki, "bende tonla video var."
Cem Küçük diyor ki, "sende hiç bir şey yok" bir de üstüne yalandan hakaret.
Sedat Peker, Cem Küçük'den aldığı pasla derhal videoyu koyuyor.
Adnan Hoca'nın arşivi Sedat Peker'de olabilir.
Eyvah Eyvah.
Rezaletin boyutu büyümeden yönetim değişmeli.
Artık video falan yayınlanmamalı.
Kimse kendini bu rezaletin dışında tutmaya kalkmasın.
Hepimiz aynı dünyada yaşadığını sanan, hormonlarının esiri, zavallı yaratıklarız.
Hepimiz bu pisliğin içinde debelenip duruyoruz.
Unutmayınız, insan bu dünyaya düşmüştür. Katolik şeriatına göre fırlatılmıştır.
Ve insan kötüye gitmiştir. Ben 50 sene öncesine göre bile insan bilincinin gerilediğini görebiliyorum.
İnsan kötüdür.
Yok, bundan kaset çıkmaz.Alıntı:
Dahi Bilal 🐬
@DahiOglan
Nedim Şener, Sedat Peker’e pislik dedi. Çekirdeklerinizi alın bekleyin.
Allah rahmet eylesin...
Tv'lerde vefat sebebi kalp durması şeklinde geçti. Kalp durmasi deyince, sosyal medyada şimdilik üstü kapalı ama yarın yarından sonra alenen mrna aşılarindan diyerek korku yayıyorlar ve yayacaklar.
Ne demiştik?
Korku ve Yalan İmparatorluğu...
Herşey silikleşiyor, sanki herşey rüzgara karışıp, yavaş yavaş, usul usul yok oluyor.Alıntı:
bıkmışbroker (Mustafa N Kutan)
@M_N_Kutan
·
5s
Cüneyt Arkın vefat etmiş, bir nesil onun filmleriyle büyüdük. Mekanı cennet olsun.
Ve bunu sadece yaşlanan insanlar hissedebiliyor.
bıkmışbroker (Mustafa N Kutan)
@M_N_Kutan
·
6s
Bu arada (xauusd) sarı gacı 1.821$ dan beri (dün gece) Long yönünde dikkatimi çekiyor.
Sermaye kontrolleri şimdilik yumuşak yumuşak. Ama yakinda sertleşir. Bu durumda konut yatirim araci olur.Alıntı:
İBB Haber
@ibbhabercomtr
· 2s
KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Konut fiyatları daha da artacak. Boş konutları devlet alsın, halka satsın.
Ev almak başlığında, dilimde tüy bittiydi. En sonunda sahibinden.com'da satilik daire ilanlari koymaya basladiydim. 200 bin TL civarinda dairelerdi. Şimdi bu evler 1,5 milyon oldular.
Ev fiyatlari dusecek diye bekleyen ciddi hiyardir.
https://i.hizliresim.com/lgtsa5a.jpeg
Korku ve Yalan İmmparatorluğu...
Takasbank'da %18 geçmiş. Para piyasaları iyice sıkılaştı.
İris CibreAlıntı:
İris Cibre
@iriscibre
·
28d
Kur düşüşü dolayısıyla, dün, bugün KKM kur farkından zarar edenler olduğu yazılıyor:)
20 Mayıs haftası (dönüş Ağustos) ve sonrasında girenler hariç tek bir kişi dahi sadece banka faizi ile ayrılmadı bu KKM'den:)
Kabullenmesi zor ama vergilerimizle kur farkı ödemeye devam...
@iriscibre
·
29d
Kardan zarar ettikleri doğrudur ve evet biz de vergilerimizle bu bir kaç gün daha az kur farkı ödedik
DİN den soğuttular , şimdi de sex den soğutuyorlar.
Bu ulkede olanlar, ileride her ülkenin başına gelebilecek olaylardir.Alıntı:
Sri Lanka'da özel araçlara 2 hafta süreyle benzin ve mazot satışı yasaklandı.
Sri Lanka'yi cok yazdim. Bosa yazmamisim.
Alıntı:
Ahmet
@AhmetBeyefendi
·
1 sa
Kamu bankaları 2 günde 1 milyar dolardan fazla (2 de fazla 3 de..) döviz satmış. Asıl ilginç olanı BDDK kararı sonrası şirketler alıcı.
Twitler akar dururlar. Hiç bitmezler.Alıntı:
Murat
@befblog
·
38d
Kayınvalidenin bankada 30.000 dolar civarı parası var. Bugün oğlum beni bankaya götür ben parayı nakit olarak alıp kasaya(banka kasası) koyayım ne olur ne olmaz dedi. Bugün gittik Cuma gelin alın dedi banka.
DZYGH
@vrnk30891686
·
1d
Sen sen ol kendine göre asla etrafını kıyaslama
Aç gözünü kulağını zihnini tüm dünyaya bak
Hesapla
Düşün taşın kaşın
Ve bir karara ver!
Dünya senin etrafında dönmüyor
Dünyanın umurunda da değil senin ne düşündüğün.
ANKARA KUŞU
@ankara_kusu
·
32d
Kızının arkadaşıyla sevgili olduğu ortaya çıkan AK Partili başkan istifa edecekmiş..
Cem Küçük
@cemkucuk55
·
2s
Sevgili arkadaşlar işimin başındayım. Yazılanların hepsi yalan.
ANKARA KUŞU
@ankara_kusu
·
3s
Son dakika kulisi veriyorum; Cem Küçük’ün TGRT ve Türkiye Gazetesi ile bağları kesildi. İstifa ettirildi.
Alıntı:
yürügagarin
@kurulukopera
Menderes zamanında İnönü'yü Kayseri'ye sokmamak için emir alan askerler demiryolunu kapatır. Paşa'nın treni durur. İnönü (Sadece Osmanlı'daki vazifesinden 24 madalyası vardır) trenden iner, ağır ağır askerlere yanaşır. Gözlerine bakar. Askerler teftiş düzenine geçerler. ++
Alıntı:
Paşa birliğin başındaki Binbaşı Selahattin Çetiner'e yaklaşır. Gözlerine bakar. Karşısında İstiklal kahramanı, top sesinden sağır olmuş İsmet Paşa... Binbaşı "İntihar etmeyi tercih ederim" der. İnönü ise bir şey demez. Yoluna devam eder. Kayseri'ye böyle girilir.
Alıntı:
2 Nisan 1960'ta oldu bu olay. 5 mayıs 1960'ta öğrenciler Ankara'da Kızılay'da devasa bir miting yaptılar. Parola 555K. 5'inci ayın 5. günü saat 5'te Kızılay'da yani.Cemal Süreya o günlerde askerde. 29 Nisan'da Menderes emriyle Mülkiyelilere ateş açılmış,ardından bu Kayseri olayı
Dizinin altına ilginç şeyler yazılmış.Alıntı:
Bir bakışıyla askeri birlikleri teftişe çeken bi mareşal, yol kesme emri alıp kesemeyen askerler. Ve yeni teğmen olan Cemal. İnönü "Böyle giderseniz sizi ben bile kurtaramam" demiştir. Cemal Süreya 555K şiirini şöyle bitirir bu nedenle "İşte o gün sizi tanrılar bile kurtaramaz"
Şu kadarını yazayım. İçinde bulunduğumuz dönemin İsmet Paşa'sı kim? Menderes'i kim?
Menderes öncesi Atatürk ve İsmet Paşa vardı.
Menderes, Atatürk'ün vefatı sonrası ortaya çikmadı mı?
Erdoğan Menderes değildir.
https://i.hizliresim.com/7pn8r5i.jpeg
Rusya, Litvanya üzerinden transit geçiş hakkından vazgeçmez.. koridordaki hakları herkes tarafından anlaşmayla imzalandı..
O bölgede kontrolün Litvanya'da olmadığını gösteren maddeler var. Rusya buna dayanarak zorla giriş kararı verebilir.
"Arjantin ve İran'ın BRICS'e girişi konusundaki karar oy birliği ile alınacak, onlar değerli adaylar" - Lavrov
75 barodan ortak çağrı: Erzincan İliç’teki altın madeni derhal kapatılmalıdır.
Haber Report
@HaberReport
·
9d
Şanlıurfa'da öldüresiye dövülen doktor: “Serbest bırakıldılar. Diplomamı adliyenin önünde yırtıp mesleği bırakmış bulunuyorum.”