Twitterda iyi bir kampanya gördüm. Turkovac aşı olanlara 3 ay sonunda antikor sayısı biontech'in altında kalırsa sağlık bakanlığı eksiği tamamlıyormuş :)
Printable View
Twitterda iyi bir kampanya gördüm. Turkovac aşı olanlara 3 ay sonunda antikor sayısı biontech'in altında kalırsa sağlık bakanlığı eksiği tamamlıyormuş :)
aradan biraz zaman geçsin baktılar dem işe yaramıyor ..reis ben vatandaşımı dolara endeksli mevduata ezdirmem der masayı devirir yine alkışı alır..:oleyo:
Buarada açıklanan bddk verilerine göre de bu karar sonrası da dth tutarı büyümeye devam ediyor gibi. Muhtemelen dövizin şu halini tanzim satış olarak görenler var ve düştükçe döviz alıyorlar.
Bunu tersine çevirecek konu enflasyonun artışını engelleyecek yapısal reformların yapılması ve enflasyonun düşüşe geçmesi olur. Yoksa dem vb finansal oyunlarla ne kadar fayda sağlanır emin değilim.
e507 iyidir...bizim deniz43 hocanın muadili :he:
ben her ikisini de keyifle okuyorum...kesinlikle çok bilgili ve birikimli insanlar...
bazen acaba deniz43 ve e507 aynı kişi mi diye düşünüyorum...ama e507 biraz daha esprili...twitterdaki sabitlediği video manyak... bizim deniz43 hocadan hiç espri duymadım tam soğuk nevale :he:
deniz43 hocam kızma vallahi seviliyorsun :he:
yok kesin farklı canım... şüphesiz..
deniz43 zaten ekonomist esas olarak... e507 çok muhtemelen bir özel banka hazinesinden...
londra faizcileri, wall street kurtları bir kasımpaşa delikanlısının önünde diz çöküp aman diliyorlar
ekonomi tarihi yeniden yazılıyor.. daha çok feryadedecekler. :oleyo: ver mehteri ver
Tim Ash o haberle ilgili bir şey geçmiş de ne geçmiş yazmayayım ...
" Oh dear... looks like someone totally misunderstood what I said. To underline I think the current monetary policy settings in Turkey are completely insane."
https://twitter.com/tashecon/status/1474318328772673564
Devam...
Bozulma yok
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendi adıma diyorum portföy bozulmam yok..
Hayorlie bakalım..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çevremde acayip altına dolara gömülen var gene ..bunlar bizden daha tutarlı biz Türk borsasında bu kadar ısrarcı olmadık..
Çok korkusuzca alan memur tayfa var..
Herhalde 10 altına düşse...
Oooooo ooooo oooo olur ..
Tarkan..
O da biliyor..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnanın yaramayacak..3 ay sonra netleşir..
Zaten muhafazakar tayfa sadece kar aldı ..
Eli kulağında..
İlk çıkışı bekliyor delikanlıdanM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakan Nebati başka önlemlerde alacağız diyordu. Kambiyo vergisini mi arttıracak acaba?
MB'nin sıfırı tükettiğini nerden anlarsınız...
Eğer spotu düşüremeyip VOB'daki fiyatları teorik fiyatın %1 altına basmaya başlarsa bilin ki MB zorda... Spottan alma burdan al, bak ucuza verecem sana diyor yani... Matbaa adamda, MC derdi yok teminat yok; basıp basıp verecek...
.
şu an stabil durum, kontrol altında tüm hareketler.
aşağı tarafı bir yokladı, tamamen psikolojiyi tüketme amaçlı ? hala daha tek haneli rakamları deneyeceklerini düşünüyorum. 9.75 neden olmasın ! not olarak dursun burada
ama önce bir üst tarafı da kolaçan etmelerini bekliyorum. max. 13.50'ye kadar"yatırım tavsiyesi değildir"
akıllarına her türlü numara geliyor ama tasarruf gelmiyor nedense !!!
vergileri düşürün ekonomi kendiliğinden rayına girer zaten ayrıca abuk şeyler yapmazsanız.. burada halkı köle olarak görüyorlar.. onlara göre halkın tek işi bu zihniyete vergi ödemek..bir batılı ülke vatandaşının ödediği vergilerin 2 katını ödüyoruz.. kdv+ötv+vergi + ıvır zıvır her şey toplamda..
Reis bu gün konuşacak..
Büyük ihtimalle de bir kaç birşey daha deyip dolara son ayarı çekecekler..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Taşınan Açıklar, oldukça azalmış,
https://i.hizliresim.com/gr34shu.PNG
Yatırdın leşler parayı
Akbabaları bekliyorsun..
Akbabaları spk dolar aşkına iplerini salmalı.. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ziraat yatırım dövizde 100000 tl lik limit koymuş. viop ta ancak 7-8 adet işlem yapılabiliyor... herkeste böylemidir...
hayır; devlet bankaları her türlü dolar ve dolar vadeli alımında sıkıntı çıkarıyor... normal aracı kurumlarda öyle bir sıkıntı yok...
ne alırsan al kazandırıyor modunda bir gün...
Bir ellerinde dolar , bir ellerinde borsa
onlar seans içinde doların nasıl hareket edeceğini bildiklerinden ,
biz 2 kere düşünürken mala , onlar %2üstünden bize mal aldırıyor ,
bakın badem spor tahtalarına.
garanti dışında hepsini kapanıp karımı alıyorum...
https://i.hizliresim.com/3ysqabm.jpg
Dolar hem gaz hem fren görevi yapıyor , bir müddet böyle :)
desperado hayırdır uzak vadelerde ne var...
https://i.hizliresim.com/aiki1vt.jpg
11,71 çıktım basmaya başladılar... :)
Borsanın bu hacimsiz ve anlamsız rallileri insanı hakkaten çıldırtıyo , dünyanın en güçlü borsası benim moduna geçti yine bizimkisi...
çok bakmıyorum onlara... marj orda çok açık, açık pozisyon yok gibi bir şey... alıştan 1 lot işlem geçse %1-2 aşağı atar satıştan 1 lot geçse %1-2 yukarı...
aralık vade kapanıyor zaten haftaya.. ocak göstergedir bundan sonra benim için...ocak teorik eksilerde ise bil ki MB basıyor...