Yasal değilde parti tarafından gönderilenler kendi sandıklarında oy kullanır.
Diğerleri görevli olduğu sandıkda.
Printable View
https://pbs.twimg.com/media/Fwzs8jRWcAA-soY.jpg
:whistling:
Üzerinde konuşmaya değmez. 10 bin kusur yazı yazmışım. Tek bulduğu hata üzerinde yazdığı 176 yazı ile ,ki bunun tamamımı bu yönde tepinen bir zat.
Asıl üzüntüm,paralı troller hiç olmaz ise bir menfaat için yazıyor Bu vatandaş bedava çalışanlardan. Biraz SOĞAN gibi olsa gam yemem
Yaptığın işin karşılığını iste. Buda sana tavsiyem renkli arkadaş.
Benim anlamadığım yeri geldiğinde 5 5 yazanların niye sesi çıkmaz? Bu SOĞAN cı arkadaşa. Gel bir şey de.
Kimi destekleyecen v.s.
Dünde yazdım ,tık yok.
Siteden çıkıp,ziyaretci olarak okusan da ben seni görüyorum.:yes::yes:
YSK sandık sonuçlarına ben ulaşamıyorum.
YSK başka yer değil.YSK ya bakayım dedim.
Mort:vk:
Benim korkum iş kötüye gidiyor, daha da kötüye gitmesi.
Postala eşiniyorlar,eskiden olsa muhtıra verilirdi,sosyalizmi,kominizmi,bozuk düzeni savunanlara veriliyorda yobazimi savunanlara neden verilmiyor,her nedense hep yobazlar kollandı ?,gerçi ordu nerede ?tasviyemi oldular?,demokrasinin yok olup Atatürk ilkeleri hiçe sayıldığı yobazimistin devreye girip tavan yaptığı,yalan tezgahlarınında tavan yapıp TC yapı düzeninin tecavüze uğradığı bir yerde bu zamanlarda çok düşündürücü bir durum,beleyelim bakalım sonuç neye varacak,ülke hiçte iyi yere doğru gitmiyor bu düzenle !!!
bak her seyı bılen baskan sana daha oncede soylemıstım sen cok bılgılısınya o yuzden senı kımler ıstemıstı sende gıtmemıstın sen devletı secmıstın sırf vatana hızmet olsun dıye bende sana demıstım sabahtan aksama kadar forumda takılıyon sen devlet memuru degılmısın senın ısın gucun yokmu da sabah aksam burda takılıyorsun demıstım sende bır sey yazamamıstın emeklı oldunmu ?artık burada baskanlıkmı yapıyorsun maasında varmı ıyısın hadı hem devletten hem forumdan guzel ıs allaha sukur sızın gıbı buralarda takılıp hemde devletden maas almadık sana cok sey yazarımda ayarımda degılsın saygılar evet gecen ay basladım maaslı bır hayırlı ugurlu olsununu alırım:party:
günaydınlar
Özdağ: Zafer Partisi olarak Kılıçdaroğlu'nu desteklemeye karar verdik
:whistling:..umut oy kullanmayan 6-8 milyonda,eğer vatanını düşünüp değişimden yanaysa tabiki,yarısını geçtik 4000 cıvarı muhalefete oy verse bu iş biter,gözleri körmü oldu bunların hep,adam yalan söylediğini söylüyor pesinden ne fark eder diye sivasta mitingte yine yalanını tekrarlıyor,bunudamı görmüyorlar :seyt:eğerki kazanırsa bu ekonomi 3 ay dayanamaz,sağlığıda yerinde değil bakmışız küt gitmiş,tam aziz nesinlik ülke olduk,üstelik o zamandan çok kötüyüz:plc:
oy kullanmayan seçmen yine oy kullanmaz. onlar başka şehirde çalışanlar, tarım işçileri, oy verecek kadar sağlıkları olmayanlar ve apolitik insanlar. ülkemizde demokrasi adına oy kullanmak dışında birşey kalmadığı için zaten katılım bu kadar yüksek yoksa bu da olmaz.
Yalan demişken
https://www.youtube.com/watch?v=MHuneH25poQ
HDP ve Yeşil Sol Parti, cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın açıklamasının ardından toplantı yapacaklarını duyurdu.
https://www.youtube.com/watch?v=47am-sA_NR0
Yolunuz yolsuza
YÜZÜNÜZ NURSUSUZA
Ömrünüz ARSIZA DÜŞMESİN
Kemal Kılıçdaroğlu, montaj görüntüler nedeniyle Tayyip Erdoğan'a 1 milyon TLʼlik manevi tazminat davası açtı.
ya senın gıbı kalıtelı ısbılen ınsanları ozel sektor calıstırmak ıster kendını devlette curutme gel emeklı ol ozel sektorde sana ıs ayarlarız ama buldugumuz ozel sektorde lıyakatlı ısı bılen ve calıskan olmalısın devlet memuru alıskanlıklarını surdurursen oyle sıteye gıreyım her gelene her seyi bilen baskan olarak cevap vereyım dersen 1 hafta calıstırmazlar eskı alıskanlıklarını bırakman lazım her seyi bilen baskan saygılar .
gözün arkada gidecek boşuna çabalama
Yalan dolanlan seçim alma pesindeler,bide elektronik sistemin nimetlerinden faydalanıyorlar deep wep gibi,sen oy versen ne olur oylar karşı tarafa sayılıyor,çıkmıslar bahane arıyorlar diyorlar,yani sahtekarlık diz boyu,bakalımsonuç onlar açısından ne olacak,sadece şunu belirtiyorum ''İZLENİYORLAR ''
Müşteriyi kazıklamanın "Ticari Zeka",
Halkı kandırmanın "Siyasi Zeka",
Ambulans arkasına takılmanın "Pratik Zeka"
Şike yaparak kazanmanın "Sportif Zeka",
Niyeti suistimal etmenin "Kıvrak Zeka"
olarak algılandığı bir ülkenin zekâya değil, ahlaka ihtiyacı vardır.
Arka arkaya açıklamalar ..
Türkiye Bankalar Birliği:
- Bankacılık sektörü tüm yükümlülüklerini karşılayabilecek güçtedir.
- Bankacılık sektöründe güvenin korunması hepimizin görev ve sorumluluğunda olmalıdır.
- Bankacılıkla ilgili konuların siyaset üstü tutulması büyük önem arz etmektedir.
Günaydın TÜRK MİLLETİ.:byr::byr::byr:
Umudum kalmadı.
Devrilip yeniden kalkmaya odaklandım ben.
2 gün önce benzine gelen zam sonrası Bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzine 75 kuruş daha zam bekleniyor