ABD seçime çok gergin gidecek ...
https://twitter.com/yunuspaksoy/stat..._MeL7rbAw&s=19
Printable View
ABD seçime çok gergin gidecek ...
https://twitter.com/yunuspaksoy/stat..._MeL7rbAw&s=19
Dün artı 1000 puan tahminim tutmadı fakat endeks daaa aşağı gitmeye istekli olmadığını kanıtladı bügün yine tahminim gecikmişde olsa artı 1000 puan diye tahmin ediyorum.Nasrettin Hoca bile demiş ya tutarsa (Kişisel düşünceler ve tahminler) :cool:
Tahmin skoru dursun benim ki şuan tam tutuyor. 7755
7768 deneyecek heralde
16.30 kadar bir dip daha göstere bilirler sonra alırlar yarınki faiz artışını beklerler.Sonuçta kolay para yok trend başlamadığı sürece.
çarşamba pazarı tezgahlar yenı kurulmuş pazarcılar rahat fıyatlar bana pahalı
akşam pazarına bakacaz
istediğim kadar damping olmazsa cuma pazarını beklerim orda daha da ucuzluk olur dıye tahmın edıyorum
24.20 gümüş ons şort....hadi hayırlısı
Abka abinin kağıdını buldum zannettim. Aslında buldum tek sorun kağıdın yarısı emeklilik ve yatırım fonlarında doğru dürüst işlem görmeyen kağıtta 200 bin lot günlük satıyor.
8.700 lerde şort 8.200 lerde long kovalarım gari bugün için pala abey karar verecek hangi çuvala sokacağını beni abeyler
Essek dellenmis,pidemizide verdi,tskler
bozkurt ,
düşüşe kılıf için 2 tane oyuncuyu sıkıştırıyormuş ya piyasa bunların avaneleri kuş sitesinde öyle yazıyormuş
petkm deki büyük oyuncu senmisin bu kadar aşağı bastılar:)senidemi azeriler sıkıştırıyor
bir hikayede ben yazayım bari.
kimse demiyorki durgunluk olacak, bilançolar , satışlar ,nakiti olmayan,dövizi olmayan şirketler için zor bir dönem olacak , ayrıca borsaya alternatif gelmiş mevduat veya başka enstrumanlar adam burada indir bindirle ne uğraşsın 90 günlük mevduata bağlar kafa ağrımaz çoğuda öyle yaptı .Seçimden sonra ona göre hareket edecekler.
Aracı kurum elamanları bundan 2 ay önce Şimşeği parlatıp şöyle yabancı vs diyerek endeksin ucuz olduğunu çıkar tvlerde söylerlerdi.
şimdi bugun sabahtan beri 2 analist seyrettim bloombergde endeksimiz pahalımış:kahkah:
Bozkurt takip ettiğim bir tahta değil yalnız badem spor oyuncuları bu tahtada olma olasılığı yüksek çünkü bu adamlar şirketle ilgili haberleri daha önceden biliyor ben buna bazı şirketlerde şahit oldum.
Belki bilançosu kuvvetli gelecekdir buda ona katalizör oluyordur ama pıst 100 de 7500 yıkırsa hepsinden fazla düşer şuandaki hareketi mal dağıtmaysa.
Viop30 da makas artıya geçecek...
Tamam işte demek ki bazı oyuncuları sıkıştırıyorlar, bence hüstadların dediği düşüş için bahane olabilir bu durum kılıf için müsait, Badem oyuncularına dokunulmuyor olabilir
LONG açanı bitirecekler .. ne alırsan elde kalıyor partisine devam
Bademlerinde bence dayı seçime kadar vaktj var,sonrası toz duman ışık tünel çorba bence,
Hikayesi olanlar var sağlam,o süreçte, tutanlar ihya olucak ,bence.
dun ayrısan aselsanla ereglıyı bugun sopalıyorlar