http://share.matriksdata.com/shareMa...11271055491332
Dudu dikdoergeninin ust siniri ve ema yogunlasmasi olan bolgeden destek alir miyiz yine?
Printable View
http://share.matriksdata.com/shareMa...11271055491332
Dudu dikdoergeninin ust siniri ve ema yogunlasmasi olan bolgeden destek alir miyiz yine?
KOC gurubu YKB 8.5 milyar dolara satti dedikodulari dolasiyor..
Temiz para bence..
Sizce bu para ile ne yapar???
YKB parasi ile TCELL alacak diyollar...
Bakalim benim kuslar bu defa da dogru bilgi getirdiler mi??
Oyle haberlerde koc grubu tahtalari tamamen roketliyordu sayin dudu, froto ozelinde bahsettiginiz gibi enteresan bi baski var vade sonu tasimalarin da etkisi olabilir,bist in kac seanslik pozitif ayrismasinda son yukselisin duzeltmesine tepki verememesi enteresan,bakalm eskisi gibi vazgecenleri terste birakacak bi balina gelecek mi
2025 de de boyle surundururlerse 100----1000 hareketi olasiligi artar..
Temettüýü geri verdim, yerine bedelsiz hisse alayım..
Huzur yatirimda cok onemli..
Surekli elimiz kicimizda olmamali :)
Kchol bu ülkenin berkshire ı olmuş. Fazla macera aramamak lazım.
Ytd
yiğidi öldür hakkını yeme demişler, bu futbol saçmalıkları yüzünden şirketlerin çok iyi yönetilemediğini düşünsem de şu kötü yönetimle bile açık ara en kaliteli patron-lar gurubu gerçek bu, başka malum yönlerden eleştirenlerin eleştirilerinde de haklılık payı bulsam da bu malum yönlerden eleştirenler önce kendi içlerinden koç kalitesinde patron çıkarsınlar sonra eleştirsinler, koçun karşısına anadolu sermeyesini çıkar elbette anadolu sermayesi anadolu sermayesi hem rekabet hem denge güzel hoşta görüyoruz işte anadolu sermayesinin kalitesini(!)...
ben olsam sıfırdan yepyeni 21 yy uygun yapılanmayla az çalışan yaygın hizmet mantığıyla banka kurarım bankadan çıkılır mı ya? bu ne iş? khoc gibi bir gurupsan aklı olan banka satmaz... ucuz krediyi nerden sağlayacak şirketlerine ? eko sistemin en önemli halkası banka satacağını düşünmüyorum ama satsa bile sektörden çıkmaması gerek ya yeni ortaklık ya yeni banka
1 Haftadır düşüyor, satış içim fırsat bile vermediler...
Bi de ortak satisi isi cikti simdi...
Bedelsiz iptal gözünüz aydın
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1360911
Sermaye artirimi iptal edilmis mi???
ya kap bildiriminde metin yok ya da bende açılmıyor ama başlığa göre iptal.
Bedelli olsa sirkete bir faydasi olsa olmaz mi??
A grubu işlem görmeyenleri B grubuna çeviriyorlardı.
Bununla ilgili olabilir.
Bu işlem tamamlandıysa spkya başvurur
5000 TL den FROTO almaya hazir olalim..
Pis fakirlerin hevesleri kursağında kaldı 🙂
Bakın kap ı iyi okuyun.
Artırım sürecini diyor. Yani spk ya başvuru süreci bu.
Bugün o dönüşüm işini yapmadan başvurursan spk reddeder.
A dan b ye dönüşümü tamamlayıp başvuru yapacak
Sakin olun
Keşke bedelsiz vermese.
Ama kaçarı yok.
Pay grup düzenlemesi yapılıp süreç devam edilecek.
Genel kurulun sonuna kalan varsa burda bilir. O kadar yatırımcının yüzüne baka baka iptal edecekleri bir işi öyle anlatmazlardı. Bedelsizin sadece başvuru süreci iptal edildi..
Bankayı satmalılar dedim sattılar bence güzel gelişme.
Ytd
Bedelsiz olacak ama biraz gecikmeli olacak anlasilan...
Ooo iyi, Bedelsizi demoklesin kılıcı gibi tepemizde tutacaklar. A dan B ye dönüşüme başvurcaz, B den A ya başvurcsz, o, bu, şu derken Mayıs 2025 i bulur belki de başvurmaları.
Spk da 3 ayda olur verse Ağustosa sarksa ohh miss