Bayrak istifa etmiş
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bayrak istifa etmiş
Amatörce olacak ama hep bunu sormayı istemiştim. Şimdi Fırat geldi sorayım. Yarın Akbank alım fırsatı verir mi. 😊😊😊😊 birileri Kasım ayını işaret etmişti. Umarım Kasım güzel bir başlangıc olur.
Doların haber doğrulanırsa 7,999 görmesi olasıdır, yerine gelecek isme göre 7,4999 görülebilir. 1 küsür yıldır üç kez 120-123 bin endekse vurduk durduk. Şimdi geçme zamanı.
Saray entrikası var.
Bişey olmasa bile kesin bişey oldu.
Bari piyasa açıkken aciklansaydi da tavan yapsaydık. Şimdi orasindan burasından yarına kadar hiç ederler haberi😊
Fake diyorlar
Hack diyorlar
Bizde kalk
Git diyoruz.
Bozoklu ortak
Duanın bir kısmı tutuyor gibi.
kardeşim ben kimseye kötülük etmemiş hep dürüslükten ve haktan hukuktan yana olan ALLAHIN ACİZ bir kuluyum.canımızı çok acıtıyorlar içimiz kan ağlıyor ancak yöneticiler çok zalim çok gaddar tutum izliyorlar. ALLAH tan kurandan imandan bahsediyorlar ama ben onların iman ettiklerine asla inanmıyorum zira iman edenler zalim olamaz ortak.tavandan tabana kadar tüm yöneticileri ALLAH a havale ediyorum. ZALİMİN zulmü varsa MAZLUMUN ahı vardır. elbet ALLAHın adaleti tecelli edecektir.
Trump
Albayrak
Uysal
Okeye dördüncü aranıyor. O da gelirse çift okey atarız.
Benden hızlısın.
Bende aynı şeyi düşünmüştüm.
Okey dememin sebebi haber tüm banka hisselerine güzel KAP haberi mahiyetinde.😃 Ayıp olmasa kap olarak yaninlasalar.
Sözüm söz, Halkbank dahil her bankaya az yada çok serbest alış göndereceğim. 😊 bu arada ABD den en az 6 ay en ufak bir beyanat beklemeyin. 6 ay iç işleri zor çözülür. Erdoğan gerekirse faizle kalmaz imf bile gelir . Onada bir kılıf bulunur.
en büyük müjde 85 milyonun kurtuluşu anlamını taşıyan YİĞİT BULUTLA cemil ertemin görevden alınması olacaktır.hükümetin ekonomideki altın yıllarını terse çeviren iki çok ama çok etkili büyücü niteliğinde iki kişi
Bugün 70 liradan hamsi satıyordu balıkçı.
Çok garip geldi.
Yalnız tek endişem Soylu nunki gibi Erdoğan kabul etmezse. Bu sefer görevde devam eder ama banka hisseleri duran toptan yok yere gol yer.
süpriz olarak birde bakmışınız YİĞİT BULUTLA CEMİL ERTEM görevden alınırsa emin olun yabancı TÜRKİYE piyasına akar. bu iki tehlikeli isim hastalıklı fikirlere sahip ancak etkileme gücü maksimum olan bu iki kişi ekonominin baş belası.milletimizin ekmeği ve alın teri için mutlaka saf dışı edilmesi gereken iki kişi.
Agresif derken bu kadar da değil. 😊😊😊😊😊😊😊 liste yeni geldi şayet doğrusu ise bence güzel bir liste olmuş.
[IMG]https://i.hizliresim.com/QX20Bo.jpg[/IMG]
Usd ........8.35.....
Şımdı olay gerçekleşirse piyasanın tepkisi belli. Peki ya kabul edilmezse? O zaman da borsa aşağı gider di mi? İyi de gidince tepkiyi anlarız da kabul edilmezse değişen ne ki;o vardı; yine o olacak. Ama borsa ve beklenti böyle işte. Bir kere o gitti diye düşünüyor haber çıkınca; kabul edilmezse de ayrılıp tekrar geri gelmiş gibi görüyor. :)
Bu arada bu istifa haberini veremeyen bizdeki malum kanallar Abd li bakanın istifa haberini son dakika olarak veriyor;bu haberi ver(e)miyor.
Bizdeki istifa haberini de Abd medyası veriyor.
Bu dönem sonunda hadi paramızı kaybettik ona alıştık da aklımızı da kaybetmezsek iyi.
Batırım tavsiyesi değildir.
Medyanın %80'i kendi insanını uyutma derdinde. Yandaş medyanın büyük kısmında tek haber yok.
"İstifa etti"yi geçtim, "istifa söylentisi" haberi bile yok.
Kalemini şahsi menfaat uğruna satan bu insanlar vatan hainliğinden yargılanmadan tarih sahnesinden çekilememeli.
LM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teorik eşleşme %3 küsür yukarıda, halkbank %1. biz bunları duvara yazdık ama kimse duvar yazısı okumuyor, halkbank ile aramızdaki makas %50 olmalı.
teorik 5,25 ile %4,58 oldu.
bugün bile halkbank akbank değiştirmeyenler daha çok pişman olmaya devam edecek.
dün merkez başkanı bankaların genel müdürüne söyledi, ülke bizim beraberiz dedi, bddk eli ile taciz olmayacak kumanda sizde dedi.
buralardan 550 sattttt, sonra al deneyeceğim.
Hava kaçırmaya başladın
malasef son 3-4 aydır ne yazdıysak oluyor, bence artık kabul etmek lazım, resim istediniz resimde attım. :) Şahna ülke çok garip biri hal aldı, ben kesinlikle borsadan umutluyum, ama 1-2 bin puanlık işlemleri kaçırmak olmaz, marj lazım. Küçük senetlerde olmaz ama bankalarda sat al yapmazsan çok bir şey getirmez.
bugün halkbank EKSİ olur mu.
ak ve garan da para girişi çok az. halkbank da ise az farkla para çıkışı var.
Tavan olabilir mi acaba YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yanlız her şey bir tarafa, dolarda -%3 görmek, istifa sonrası, tarifsiz bir duygu.