CMENT çok fena zarar etmiş.
Yarın İnşallah CMENT 'ten yukarı doğru ayrışırız.
YTD.
Printable View
CMENT çok fena zarar etmiş.
Yarın İnşallah CMENT 'ten yukarı doğru ayrışırız.
YTD.
CMBTN sektördeki değerli şirketlerden biri haline gelmeye başladı.
YTD.
Şu işi bırakıp arsa paralarını mevduata yatırsalar sermaye ye göre deli kar yazarda.......öyle bir kanun çıkaracaksın ki üst üst e zarar yazan şirkete Kayyum atayacaksın bak zarar eder mi o zaman adalet mülkün temeli demişler ama uygulayan yok
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O.çocuğunun biri serbest saldırdı
400.000 TL 'ye yakın mal sattı.
YTD.
Bu sığ tahtada kim kime vermiş
Büyük ihtimalle, hissenin 25 li seviyelere kadar düşeceğini bir yerden duydu ki sattı. Arkadaşlar benim tahminim, 25 li seviyeler stop-loss seviyeleridir. Bu seviyelerden oldukça sert yukarı yönlü bir hareket gelecektir diye düşünüyorum. Benim naçizane düşüncem şudur: Gemi batana kadar, gemiden ayrılmamaktır. Ya hep beraber öleceğiz, ya da hep beraber kurtulacağız. Ben ya herro, ya da merro diyorum spek denen ********e. Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Bence de Cmbtn sektördeki değirli şirketlerden birisidir. Ancak Cmbtn yönetim kurulu beş para etmez bir yönetimdir. Eğer ben yönetim kurulunda olsaydım, Cmbtn şu an en az 100 liraydı. Aptal, geri zekalı ve iş bilmez yönetim kurul; bizim gibi küçük yatırımcıları ******** ve aşağılık bir kaç tane trader ve spekülatörün elinde oyuncak etti. Bazıları döviz tevdiat hesabı alır; bazıları dolar ve euro alır; bazıları ise altın ve devlet hazine tahvili alır. Ben şu saatten sonra her ay düzenli olarak Cmbtn alacağım. İnşallah 1 sene içinde kat ve kat bu hisseden büyük para kazanacağım. Benim için bu iş; şeref ve haysiyet meselesi oldu artık. Göreceksiniz, bu hisse 1 sene içinde em azından 50 li seviyeleri mutlaka tekrar deneyecektir. Spekülatörlere, Cmbtn yönetim kuruluna ve ******** ve aşağılık traderlere hodri meydan diyorum. Ben bu hisse en az 50 li seviyeleri tekrar görene kadar buradayım ve bir yere kesinlikle kaçmayacağım. Seve seve ya da sevmeye sevmeye bu hissede 1 yıl içinde tekrar en az 50 li seviyeleri göstereceksiniz aşağılık ve ******** herifler.
Kesinlikle herhangi bir kimseye yatırım tavsiyesi olmayıp, burada yazılanlar sadece kendi şahşi düşüncelerimdir.
Bu hisse sizce toplu mu ?
Ben takasları incelediğimde Toplu mal göremiyorum ?
Diğer kısmı %40 neredeyse mallar KY 'ye dağılmış.
YTD.
Toplu olsun yada toplu olmasın. Ne değişecek ki. Ben 1 yıl (365 gün) süre içinde tekrar 50 li seviyeleri görecek diyorum. Zaten operasyon şu an Cment hissesinde yapılyor, oradaki malın yüzde 90 'ı toplu. Cmbtn da figüran ya da üvertür sanatçı gibi assolist Cment 'ten önce düşüyor alçak alçak. Bence bunların hepsi oyun. Hedef, Cmbtn daki küçük yatırımcıların elindeki hisseliri düşük fiyattan almak. Esas operasyon Cmbtn da olacak gibime geliyor. Y.T.D.
Dipsiz kuyu gibi...
YTD.
Tahta 27.50 deyken 3 saniye içersinde 26 da 17.000 lot civarı finansdan, meksaya geçiş yaşandı ... Yani bu 2 dalevereci kurum,tahtanın canına okuyarak, istedikleri fiyattan anlaşıp paslaştılar ... Olan aradaki yine elinde 300-500 lot alıp bekleyen ky ye oldu ...Bu saatden sonra,senaryolar üzerindede durup kafa yormaya gerekde yok ...Burda belki beni okuyordur,zamanın ve forumun en ünlü speklerinden, nasipten öteye köy yok diye 🙂
12 aylık dibine yaklaştı.
Allah sonumuzu hayır etsin.
Mübarek Ramazan ayında.
YTD.
Dolar 12 TL olmadan borsaya kimse yanaşmaz spek bunu bildiği için şuan biraz daha ucuz mal toplamak için dibe sürmeli..ytd..ytd
Hissenin sahibi yok ki...
Satan düşürüyor kağıdı.
YTD.
Tam operasyonluk hisse haline geldi. işlem hacmi çok düştü, yan kağıdı cment te 56 milyon toplam lotunun 55 milyon küsürü GRM tarafından toplanmış durumda. cmbtn un zaten toplam piyasada lotu 1 milyon, bununda çoğu ky de. hissenin %46 sı parçalı bulunuyor. 7 lerden 20 lere giden bir cment hissesinin ky e devri için yan kağıt olan cmbtn u zaten sınırlı lotta kaldırıp 55 milyon gibi elinde ciddi lotunu ky e pazarlama çalışması gerçekleşebilir. YTD.
Sayın Damla Hanım,
Sizin bu söyledikleriniz tamamen HAYAL ÜRÜNÜ ve buna kargalar bile güler bence. Nerede Cmbtn hissesinde bir operasyon yapabilecek derecede YÜREK yemiş bir BABAYİĞİT. Küçük yatırımcı, yapılacak her operasyonda, elindeki hissesini inanın korkusundan daha düşük fiyattan (tıpkı benim gibi) satarak kağıdın yükselmesini de engeller bence. Varsa bu kağıtta bir OPERASYON yapabilecek bir BABAYİĞİT; ona HODRİ MEYDAN diyorum. YÜREĞİ, BİLEĞİ, PARASI ve GÜCÜ yeterse böyle bir OPERASYONA, buyursun yapsın bizde keyifle seyredelim. Kesinlikle bir Y.T,DEĞİLDİR.
İşlem hacmindeki daralma “acaba birileri bedelsiz bölünme haberi mi aldı” diye düşündürmüyor değil.
Arkadaşlar tahta bir müddet kapalı dursa hiç fena olmuyacak gibi duruyor ... Kağıt 27.5 dan işlem görürken,saniyeler içersinde 26 dan 19000 lot işlem görüp mal 16000 lota yakını,meksa tarafından karşılanıyor ... Aradan 3-4 işlem günü geçip 26 noktası kademede 60 lotla kırılıp dün en iyi satıcı 700 lotla 25 e değiyor ... Dün 25 den 1500 lot karşılayan gedik, en iyi alıcının,300 lot olduğu bi günde malı yüzde 1 yukarıdan çıkmaya çalışıp 26 dan 200 lot mallanan bıyıklı meri pasifdeki 20-30 lotlara serbest satış yapıyor ... İlk 5 deki en iyi satıcı şeker yatırımdaki 70 lotla satış yapıp yövmiyesini doğrultuyor ... Piyasa yapıcılığının olmadığı bi yerde müzayedede kalması bile akla zarar ... Bütün bu gelişmelere rağmen damla adlı üyenin halen oluşturduğu büyük beklentiyle ayakda kalması takdire şayandır ...Ne yazdığı önemli değil bence , umudunun olması önemli ...
İkna edeceğim bir durum yok. Zaten yorumumun sonuna YTD koydum. Nibasın yandaş hissesi cemasta operasyon yapıp malı toplayıp nibas ı tavan tavan götürüp cemas a da girecekler diye alan ky e malı kitlediler ve hisse ky e geçti. Bu gibi bir durum olabilir. Bu benim düşüncem tabi beni bağlar. Hisse fiyatı 26 da yorumladım!
Bu işler göstere göstere olmaz..aansızın olur[emoji1]
[QUOTE=borsakartali;3456906]Bedelsiz bolunme genel kurulda cikmadi.
Yanlış bilmiyorsam kayıtlı sermaye tavanı 10 milyon TL. Dolayısıyla genel kurula gerek kalmazsızın yönetim kurulu kararıyla bedelsiz bölünebilir
YTD
Teknik olarak hedef kaç ?
YTD.
Bakkalin bile gunluk 20 bin TL den fazla islem hacmi vardir.
YTD.
25 lotun dönmediği tahtada çimentaşın hareketlenmesiyle yüzde 1-2 yapılıcak diye 25.000 lot çevrildi ... aylardır aynı terane ...sıfıra sıfır elde var koca bir sıfır ... Kimse sadece bununu özelinde değil .. hiç bir tahtada bundan sonra mantıklı bir fiyatlama beklemesin ... İş tamamen çığrından çıktı ...