http://www.hisse.net/topluluk/showth...23#post1160323
Haftalık Hisse Yarışmamızda yeni hafta tahminlerini almaya başladık.
Kurallara uygun 3 hisse seçin hem linke hem topiğe yazın bir hafta yarışalım.
Printable View
http://www.hisse.net/topluluk/showth...23#post1160323
Haftalık Hisse Yarışmamızda yeni hafta tahminlerini almaya başladık.
Kurallara uygun 3 hisse seçin hem linke hem topiğe yazın bir hafta yarışalım.
Valla geçen sermaye tavanını artırınca 7.42 den almıstım geri sattım sürekli takip ediyordum acemşah üstadı görünce düşünmeden aldım kendisini ilk nugyodaki paylaşımlarıyla tanıdım sonra asuzuda tüm eleştirilere rağmen yazmaya devam etti bölündü asuzu sonraki hareketleri ortada şimdi ise burda düşünmeden aldım.sürekli nakit buldukça alacam inşallah
sayın forumdaslar; üstad sayın acemsah şahsen tanımam, tesadüfen asuzu 13.00 rakamlarında ise yazılarından tanıdım, kendisi ilgili bilgili eli kalem tutmuş tesadüfi olarak hareket etmeyen sanal ortamda biri olarak ün salmış kanaat oluşturmuş şahsiyettir,sayesinde küçük yatırımcı olarak 6.50 rakamlarından aldığım asuzu 9.00 rakamlarından vedalaşarak para kazandım, şimdi ise burada yazdığını burada olduğunu belirtmesi takip ederek bende geldim, inşallah hep birlikte kazanırız, yolumuz uzun meşakkatli yorucu, emek olmadan para kazanılmıyor,bismillah deyip hadi hayırlısı bol kazançlar, mihmandarımız üstad sayın acemşah...ytd....
tabi bu arada seykim unuttum, orada yola devam..
eger bir yerde hak gözetiliyor ise,,, tahvile verilecek faiz yerine ( ki bu tahvili alan kim şirketten tahvil olayına kime faiz ödenir ki),,,,
kendi imkanları ile tahvili ödeme gücü olduğunu belirtmişlerdi,,, ozaman tahvili ödersin,,,,
Denizbank kredisinide bedelli ve bedelsizler ile ödersin,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
dışarıya faizcilere para vermezsin firmada kalır,,,,,,,,,,,,
finansman giderlerini şişirmenin anlammı yok,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
eğer bir helallik var ise,,,, bu noktada azap varmı acaba,,,,
bahsettiğim şekilde yapılacak kapamalar ile,,, yıllık 10m getirisi olan firma konumunda olur ki,,,,, bu piyasa değeri halt eder,,,,,
tahvil kendi imkanı ile öder,,,, denizbankta krediside şirkete para koyarak ödenir,,,, ( tahvil alınabildiğine göre para var demekki )
borçsuz süper firma olur,,,,
formül bu ,,,,
fakat şu anki düzende sağımlık inek konumunda,,,
yatırımcı devre dışı,,,