6s yi yenelim tırt takıma sonra bakarız
Printable View
6s yi yenelim tırt takıma sonra bakarız
https://www.facebook.com/SARII.LACIV...tTWAQs&fref=nf
NE DEMİŞTİ ÖZBEK BAŞKAN GALİBİYETE İNANAMAYAN OTOBÜSE BİNMESİN:)
Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımızın 16 Mart Cuma günü 20:45’te CSKA Moskova ile Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynayacağı Turkish Airlines EuroLeague 26. hafta maçının bilet satışı Mobilet üzerinden başladı.
Mahmut Uslu, Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesinde Beyaz TV'ye yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:
"GALATASARAY'I HER ŞARTTA YENECEĞİZ"
Her şartta Galatasaray'ı yeneceğiz. Yeter ki birlik olalım. Bu maçı çok fazla düşünmüyoruz. Önemli olan ondan sonraki maçlar. Galatasaraylıların ne açıklama yaptıkları bizi çok fazla ilgilendirmiyor. Biz kendi işimize bakıyoruz.
"HAKEMLE İLGİLİ KAYGIMIZ VAR"
Hakemlerle ilgili kaygımız tabi ki var. Bununla ilgili konuşmak bile istemiyorum. Malatya maçına bakın. Allah aşkına net 7 tane faulümüz var. Sarı Kart var, vermediler. Oyuncumuz hastanelik oldu ama hakem kart bile göstermedi. Tek isteğimiz bir olalım, birlik olalım.
"3 TEMMUZ'DAN SONRA NASIL KENETLENDİYSEK..."
Sadece Fenerbahçemizi destekleyelim. Bizi kimse yıkamz. Alex'in maça gelmesini yanlış buluyorum. Onu getiren adam maça götürmeyelim diyor ama maça getiriyorlar. Ali Koç çıkıp Alex'i ben maça getirdim desin ama diyemiyor. 3 Temmuz sonrası nasıl kenetlendik ise bundan sonra da öyle kenetlenip şampiyon olacağız.
Fenerbahçe'nin eski milli futbolcusu ve teknik direktörü Halit Deringör 95 yaşında hayatını kaybetti.
Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamada, "Kulübümüzün yüksek divan kurulu üyesi, eski milli futbolcumuz ve teknik direktörümüz, 'Kolay Mı Fenerbahçeli Olmak' eserinin yazarı, camiamızın önemli değerlerinden biri olan Halit Deringör'ü kaybettiğimiz haberini derin bir üzüntüyle öğrendik." ifadeleri kullanıldı.
Açıklamada, Halit Deringör'ün Fenerbahçe ve Türk futbolu için büyük bir değer olduğu belirtilerek, "Merhum Halit Deringör'e Allah'tan rahmet, başta Deringör ailesi olmak üzere merhumun tüm sevenleri, camiamıza ve Türk futbol ailesine baş sağlığı dileriz." denildi.
Halit Deringör'ün cenaze töreni ile ilgili detayların daha sonra paylaşılacağı kaydedildi.
Fenerbahçe Kulübünün haziran ayında yapılacak seçimli olağan genel kurulunda başkan adayı olan Ali Koç, yarın akşam İstanbul'a gelecek sarı-lacivertli kulübün eski futbolcusu Alex de Souza'yı, iddia edildiği gibi kendisinin Türkiye'ye davet etmediğini belirtti.
Hilton İstanbul Bosphorus Otel'de düzenlenen organizasyonda konuşan Ali Koç'un açıklamaları, iletişim ekibi tarafından yönetilen "Fenerbahçeliyiz" Twitter hesabından paylaşıldı.
Koç, Alex'i Türkiye'ye davet ettiği iddiaları hakkında, "Alex'i Türkiye'ye ben getirmiyorum. Geleceği bana söylendi, 'Locanızda maçı beraber izler misiniz?' dendi, hayır dedim. Alex, bir etkinliğe katılacak, ben ona da gitmeyeceğim." ifadelerini kullandı.
Ali Koç, Alex'in bir futbol efsanesi olduğuna dikkati çekerek, şöyle devam etti:
"Alex'in gidiş şekli çok çok yanlıştı. Benim içimde ukde kaldı. Alex de son dönemde kulübüne haksızlık etti. Alex sadece muhalefetin değil, bütün Fenerbahçe'nin Alex'idir. Alex, Fenerbahçe seçimlerine malzeme yapılmayacak bir efsane. Ben Alex'le karşılaşmak isterim, görüşürüm de ancak bunu sizler bilmezsiniz, ben bunu seçim malzemesi yapmam. Sanki böyle önemli bir maç öncesinde Alex'i ben getiriyorum gibi yansıtılmasına üzülüyorum."
Derbi yorumu
Koç, hafta sonunda oynanacak Galatasaray derbisi hakkında, "Önemli bir haftaya girdik. Hafta sonunu kazasız, belasız atlattık. Hepimizin dediği gibi bayram haftasını yaşıyoruz. İnşallah haftaya bugün 20 senedir tatmaya alıştığımız zevki ve keyfi yine tadarız." yorumunu yaptı.
2004 yılında transfer olduğu Fenerbahçe'de tam 8 yıl top koşturduktan sonra Türkiye'ye buruk şekilde veda eden Alex de Souza, Türkiye'ye döndü. İstanbul'daki bir alışveriş merkezinde kitabı için imza töreni düzenleyen Alex, biyografisini imzalamak için gelen binlerce futbolseverle buluştu.