Vergi dairesi bilançosu geldi . 131 ,5 satış 3 milyonun üzerinde de kar görülüyor. Bu da Spk bilançosunun beklentimize uygun gelebileceğinin ilk işareti bence. Güzel haber👍
Not: yazılanlar alım satım Tavsiyesi değildir. 30 senek ky muhabbetidir
Printable View
Vergi dairesi bilançosu geldi . 131 ,5 satış 3 milyonun üzerinde de kar görülüyor. Bu da Spk bilançosunun beklentimize uygun gelebileceğinin ilk işareti bence. Güzel haber👍
Not: yazılanlar alım satım Tavsiyesi değildir. 30 senek ky muhabbetidir
Bedelli den gelecek paraların kullanılacağı yerleri gördükten sonra ufak bir pozisyon aldım.
Pozisyonumu arttirmamın tek engeli patron ve ünlü speclerin hissede türlü oyunlar yapmaları.
Eğer verdikleri izahnamedeki gibi paralar harcanacaksa seve seve katılmak isterim bedelliye.
Keşke paraların, söz verildiği şekilde harcanacağına dair bir garanti mekanizması olsa
şirketin asıl işi olan çelik kapıdan dışarı çıkıp mobilya, ısıtıcı ve mutfak ekipmanları işine girmesi çok olumlu. bu şirketin adı geçmişte spekulasyonlara karışmamış veya yeni halka arz edilmiş bir şirket olsa, şuan bu gelecek planlarıyla uçması lazımdı
Sn harris in görüşüne aynen katılıyorum. Beni asıl bedelliye teşvik eden, borsaya yaptıkları açıklamalar ve paranın kullanım yerleri. Eğer açıkladıkları sebepler doğruysa ve paranın kullanılacakları yerler doğruysa şirketin geleceği parlak olabilir. Son fiyat hareketleri sıkışmanın sonuna yaklaştığımıZı gösteriyor. Ben olumlu taraftayım . İnşallah yanılmam.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik borsacının kendi kendine muhabbetidir.
Saygılar
Spk nın bedelli incelemesi uzun sürdü.
Uzun sürdü. Tahmin ettiğimiz gibi 2020 karlı bilançoyu gördğkten sonra spk 170 milyon bedelliye onay verdi. Gelecek olan parayı inşallah söylediği gibi üretim bandının mobilya alanına kaydırulmasında kullanır. Böylece çok daha bilanço karlılığı görürüz.
Hayırlı olsun
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik küçük yatırımcı muhabbetidir
evet sonunda onaylandı
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/917785