Kimse kalmadı dejawu26...dükkani kapatıyoruz artık...gitmekte haksız değiller adam olacak çocuk değil bu çocuk...Sayg
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kimse kalmadı dejawu26...dükkani kapatıyoruz artık...gitmekte haksız değiller adam olacak çocuk değil bu çocuk...Sayg
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bilenler bilir daha öncede yazardım bu sayfada benim emeklilik hissem...degişen birşey yok sadece bu seneye mahsus hayal kırıklıgı oldu ama ne yapalım arada bir olur böyle şeyler...çok olumsuz olmaya gerek yok zamanında Tav Atatürk'ü kaybettiginde nerelere gelmişti...sonra nerelere geldi...zaten benim maliyetim bayaga düşük oldugundan fazla bir zararım yok...beklemeye devam...
Peki halen yabancı oranı neden %30 altına düşmüyor?
petun da mı tam anlamadım sorunuzu...
Evet petundaki yabancı oranı %30 hisse düştü yabancı halen hissede temettüde yüzde güldürmedi ama yabancıda kaçmadı
Yabancı ile aramızdaki fark bu biz istiyoruzki aldığımız hisse seneti 3 ay içinde %100 veya daha yukarı yapsın. Yabancı 5 yıl 10 yıl vade ile alıyo. En basit örneği tüpraş yanancı 11 liraya aldı bekledi bak şimdi 11 lira temettü alıyo . Biz Millet olarak kısa yoldan zengin olma hayaliyle yaşarken 27 yaşındaki çoçuk milletin bu zafiyetini bilerek 511 milyon dolandırdı kaçtı. Millet olarak biraz takkeyi önümüze koyup biraz düşünelim bence... Son olarak İşaallah herkes çok kazanır diyerek bitireyim....
ya şar lar dan u zak durun.bir gün beni anlayacaksınız.ülkemizde henuz,taze olay.çiflik bankların eski versiyonlarıdır yaşarlar..
Arkadaşlar selamlar,
Petun'un 2017 yi iyi atlattigini düşünüyorum malum boykot olaylarından dolayı. Hissenin sıkıntı tarafı 2017 yılında yerinde saymış olması. Eflasyonu kurtaracak kadar kazandiramamis. A grubu hisselere hikaye lazım güçlü bir hareket için. Hissenin şu an için bir hikayesi yok. Hacimden anlaşılıyor. Yatay bandında ne kadar süre kalır tahminde bulunamıyorum. Ytd
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.