Originally Posted by
alicemal
ilginç endeksi o kadar kötü veriye ve hükümetin,yerel seçimlerde oy alma amaçlı fıratın doğusuna girecem demesine rağmen...
yaw bu hükümet lafı bile ağır gelmeye başladı... hangi insan artık ihtiyacı olmayan bi kaç milyon para için 80 milyon insanın kaderi ile oynar...???
Hangi "insan" oynar...???
Tabi neden, niye, niçin hepsini biliyorum... 53 yıllık hayatımda gözlemledim, sonra araştırdım öğrendim. Tamamen evrildiğimiz maymunlarla ilgili... Şempanze ve makak dan geliyorsan, çal-çırp, 80 milyon değil 80 trilyon insanı süründür, öldür sorun değil, doğana uygun ne yaptığının bilincinde değilsin. Örnek şu an için ingiliztere-abd, geçmişte önce Moğollar, sora Türkler, sora yahudiler başlıyor hala bitiremediler...
Os sebeple orangutanlar, dinleri çıkarıp seni yola sokmaya çalışmış ama nafile...
Sinirlerim kaldırmıyor...
her neyse
yarına sakinleşirim herhalde...
Endeksin düşmemesine şaşırdım, ama zaman, büyükler için sorun değil... Alım satım tahtalarına bakarlar, ne zaman kendileri için uygunsa, o zaman indirmeye veya çıkarmaya karar verirler... Aradaki sürede üç beş orta irilikteki spekülatörün oyuncağı olursun... şu aylarda olduğu gibi...
Os sebeple çelik gibi sinir ve temel analize dayalı uzun vadeli oyun lazım. Bende uzun vade tamamda, çelik gibi sinir mafiş...
Sinirlerim her an bozulmaya hazır...
Bu gün de acaip moralim sıfırın altında... os sebeple kimseye ağır laf etmemek için kısa keseyim...