Anlık alan satanı gören var mı ? Gönderebilirmi varsa ?
Printable View
Anlık alan satanı gören var mı ? Gönderebilirmi varsa ?
BU ARADA KAPANIŞ TAHMİNİM ENDEKSE GÖRE 3,06
:yahoo: ŞAŞIRT BENİ ETKİLE :yahoo:
3 ün altı olsa ne yazar ? Beraber takılıyoruz işte ne güzel. Dışardan ayakta yolcu almasın yeter.
çok zarar ettiler stop çalıştırıyor daha önceden alanlar :d
görende acayip prim yaptı sanar :)
keyfimiz yerinde olsun gerisi hikaye zaten yazılır:)
İlk bilgi bugün konuşulmuş gibi yazdığı için yolladığım maile gelen cevap aşağıda.
Yönetim kurulu üyesi Hasan Hüsnü Güzelöz ve genel müdür Çağan Erkan beyi CC yapmış Nazlı hanım cevap yazarken.
Sn. Yakup Harmancı,
Bugün herhangi bir yatırımcımız ile görüşmem olmadı. Bu konuda nereden bilgi aldığınız öğrenebilirsek şirket olarak yasal haklarımıza başvurabiliriz.
Saygılarımla,
Nazlı YILMAZ
Mali İşler; Genel Müdür Yardımcısı
DogusTR
Doğuş Center Maslak Maslak Mah. Ahi Evran Cad.
No: 4/7 34398 Sarıyer / İstanbul / TÜRKİYE
T: +90 212 335 28 50 F: +90 212 335 28 99
nazliyi@dogusgyo.com.tr
www.dogusgyo.com.tr
Ben de bunun üzerine yeni bir Mail attım.
“Nazlı hanım merhaba
Bugün diye yanlış bilgi olmuş. Bunun için özür diliyorum. Ağustos ayında böyle bir görüşmeniz olmuş kendisinin hisse.net portalında dggyo topic inde yazdığına göre. Böyle bir konuşma oldu mu ? Bu türden bir konuşma yapmanız mümkün mü ?
Saygılarımla “
Amacım kimseyi şikayet etmek değil. Amacım sadece bu yatırımcı ilişkileri çalışanının böyle bir şey söyleyip söylemeyeceğini anlamak.
Gelecek cevabı yine burada paylaşacağım.
Arkadaşlar
Nazlı hanım beni telefonla aradı. Zaten tüm yatırımcıların bilgisinin kendilerinde var olduğunu söyledi. Telefonuma ulaşmaları mümkün yani.
Dediği şu.
“Benim böyle bir ifade kullanmam mümkün değil. Piyasa karar verir her şeye. Biz en dikkat eden kurumlardan birisiyiz bu konularda. İşimiz çok yoğun hisse fiyatını bile bilmiyorum şu anda inanın.
Zaten Galataport hikayesini biliyorsunuz. Bu nedenle benim hisseyle ilgili yanlış anlaşılabilecek şekilde konuşmamın imkanı yok. Hisse net i bilmiyorum ancak böyle yazışmalar varsa bundan sonra girip kontrol edeceğim. ”