Originally Posted by
dealer35
Beklediği bir mal varsa 61-62 den gelmez zaten.Çok bekler.Hatta sırf şansına sabah 30 bin lot daha aldım 0.59 dan.Ama Tamcık efsanedir burdan 0.58 kapatabilir.Bende aldığımı satmayacağımdan zarar yazarım.
Benim defalarca anlatmaya çalıştığım şey işlemlerin fiktif olduğudur.Derinlikli kademelerde işlemleri izleme şansı olanlar bunun böyle olduğunu bilirler.Yani alınan bir mal yok.Satılan bir malda yok.Milyon işlem ile 10 bin lot işlem arasında hemen hemen farkeden hiçbişey yok.Sadece kendisi var.Şu aşamadaki bir şirkete yatırımcı gelmeyeceği aşikar.
Dönem toplama devri toplayamıyorsa kendi alışlarına verip hisseyi düşürme devri.Ne zaman hissenin tamamını eline geçirir o zaman topuklayabilir.E biz nerden bileceğiz bunu.Sadece bir ipucu verebilirim.Ben satarsam topuklar.Bende satmıyorum ne olcak?Bedelli yapma imkanı olsa bana sattırabilirdi.O şansıda yok 1 tl altındayken.Yapabileceği tek bişey var şirketi batırmak.
Olmaz olmaz demeyin neler gördü bu gözler.Gorbon Işıl,Sevgi hastanesi,Meges Boya hepside elimdeyken kapanan hisselerdi.Yalnız Meges boyanın hakkını yemeyeyim.Yllar sonra ufakta olsa bi para yatmıştı hesabıma...