Sonra ben bunlar s.rfsiz deyince suçlu oluyorum. endeks 105 bunlar aval aval bakıyor sonra endeks atıyorum 108 oluyor bunlar en geriden gelip 17 oluyorlar birileri çıkıp bak 14 ten 17 oldu muhabbeti yapıyor. ya arkadaşlar düştük bir kuyuya Allah kurtara. 14.5 milyon kar geliyor adamlar taban yapacak utanmasa.en büyük sıkıntı belirsizlik bu adamlar bu oyunu çok iyi oynuyor.eminim %99 umuz ya satarsam kesin gider diye satamıyor düşse düşükten alamıyor belki daha da düşer diye.çok yükselceğini düşünenler varsa (ki aramızda çok var) eee al hadi 14 ten 13 ten yok alamıyorsun çünkü ne yapacağı belli değil yarın 10 tl olsa kimse neden oldu diyemiyor. yani anlıyacağınız kör kuyudayız Allah kurtara...
Spk bunlara bir el atsa zaten zıplatcaklar.ama elleyen de yok.bunların gelip başını ezeyim diyen de yok. İ tarman bile kenarda izliyor sadece adamın inanılmaz zararı ve beklediği yıllar var.O da inat bir tip.bunlarda onun elinden almak istiyor.o da vermem diyor.çimenlerde bizler eziliyoruz.olan bu. bu şirket ya satılacak ya da i tarman elindekileri anlaşıp satacak bunlara belki o zaman birşeyler olur. ama bu gidişle biz göremeyeceğiz heralde. zarar ötesi acıklayan kağıtlar bile 1 -2 tavan yaparken bizim en son ne zaman tavan olduğumuzu bilen varsa beri gelsin. yani demem o ki arkadaşlar bizde bir şey olsun diye bekliyoruz ama ne olacağı belirsiz yıllar da geçiyor fırsatlar da gidiyor. İnşallah bir an önce bunlarda hatalarından döner veya birileri bunlara el atar. yoksa halimiz harap.
Şahsi düşüncelerim olup .Yatırım tavsiyesi değildir.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
İyi günler.