Cok duygusallaştım nedense bu gece. Yazdim da yazdım. Haftasonunda planlarim vardi dow endisesi araya girince canim sıkıldı. Hayati sorguladım.
Herneyse:)
Printable View
Cok duygusallaştım nedense bu gece. Yazdim da yazdım. Haftasonunda planlarim vardi dow endisesi araya girince canim sıkıldı. Hayati sorguladım.
Herneyse:)
Forex bence kumar değil... Kumarın laciverdi..
Yani işin içine matematik ekliyoruz, olasılıkları analiz ediyoruz.. diğer bir deyişle sistemli şekilde kumar oynuyoruzANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir de şeyi çok merak ediyorum... Mesela Forex sisteminin içerisinde olup 0, 01 bir mikro lot ile işlem yapmak teoride spot altın alıp satmak ve aynı şey değil mi?
Ben birkaç kişiyi forexe bulaştırdım. Bir tanesi iddia oynuyordu sistematik sekilde. Baya para yonetim plani vardi. FX e girdi. Sinyal Saglayici kiraliyoe her ay...gayet mutlu simdilik...
Diyar bulaştırdıklarım bu iş kumar deyip çıktı gittiler... Bana da bu kumar uğraşma bunla diyorlar..
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İllaki biraz düzeltme yapar. Hazirana kadar durmadan çıkacak olması bana hiç mantıklı gelmiyor. Yani doğanın ritmine aykırı bir şey.
Diğer taraftan, hesabınız kitabiniz bellidir.sl seviyeniz de bellidir. Bu işin doğasında var, negatif olan şey kapatılır, yola öyle devam edilir. Genel anlamda pozitif de oluyorsanız tamam... Hafta sonunu zehir etmeye gerek yok yani.
Neredeyse bir haftadır falan forumda yazıyoruz, 2 hafta olmamıştır.. sizin hakkınızda fark ettiğim bir şey var: çok çabuk fikir değiştiriyorsunuz. Ya da buraya yansıttığımız o mu? Bu bir strateji mi? [emoji16]
Tam bir terazi burcu... doğum gününüzü size yanlış söylemiş olma ihtimalleri var mı? Bildiğim kadarıyla başaklar bu kadar kararsız olmaz?
Vakti ile Forex factory de sadece astroloji ile işlem yapan bir grubu takip ediyordum. O döneme astroloji hakkında çok şey okudum. Okuduklarımdan hiçbiri kitap değildi, makaleler, Forum yazıları.... Antik mısırlıların astrolojiye bakış açıları... Neyse o dönem astroloji saygım ciddi şekilde arttı.
Şimdilerde kime burcunu sorsam, "öyle şeylere hakikaten inanıyor musun" diyorlar. Astroloji bir bilim, antik de olsa bilim. İnanılacak bir şey olarak görülmesi insanların kendi kaybı bence.
Wolf Disney in bir lafı var :
Milyonerler astroloji kullanmazlar, milyarderler kullanır.
Bu arada bu herifin başdanışmanı astroloji uzman ayıymış. Gann in astrolojist olduğunu zaten bilmeyen yok...
Benim de çenem düşerse fena konuşurum [emoji846]ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nedeni adrenalin değil:)
haddim olmayarak,
tefsir okumanızda, öncelikle maturidinin tevilatını okumanızı tavsiye ederim.
eğer meal okumak isterseniz, meal okumanızda da hasan basri çantayı okumanızı tavsiye ederim...
makale okumaları yapacaksanız....http://www.isam.org.tr/ makale veri tabanından yararlanabilirsiniz...
selamlar...
selim hocam,
haddim olmayarak,
belki okumuşsunuzdur...
manly p hall, tüm çağların gizli öğretileri kitabı...
ilginizi çekebilir...
selamlar....
Şimdi bakacam hemen yorumlara...
Listemde şu anda Michael Jenkins kitapları var. O kadar çok ki gözümü korkutuyor. Bir de PDF den okuyunca uykum geliyor. Çıktısını almam lazım.
Manly P Hall hakkında şu deniyor:
Manly P. Hall
18 Mart 1901 Kanada doğumlu bir yazar, öğretim görevlisi, astrolog ve mistik olan yazar Manly P. Hall, hayatı boyunca ABD ve diğer ülkelerde 8000'den fazla konuşma yapmış, sayısız kitap, makale ve incelemeye imza atmıştır.
Manly P. Hall, her zaman felsefenin ve dinin gündelik uygulamasına ağırlık vermiş gerçek bir ezoteristtir. 1928 yılına çalışmaları ile Her Yaştan Gizli Öğretileri ile tanınmıştır.
70 yıllık kariyeri boyunca ikisi Camegie Hall'da olmak üzere binlerce konferans veren Manly P. Hall, 29 Ağustos 1990 yılında Los Angeles, Kaliforniya'da hayatını kaybetmiştir.
Felsefeye ilgim var, ve felsefe yapmışsa, kesinlikle hoşuma gider :)
Çok teşekkür ederim
Bu arada haftayı ALIM emrimi kapatıp SATIŞ tarafına geçerek ve haftasonuna açık işlem bırakarak girdim.
İyi sahurlar...
XAUUSD H4 grafikte net bir durum göremediğim için H3 garfiğe inip SATIŞ tarafına geçtim.
Fiyatın içinde hareket etmekte olduğu 2 Tip kanal var. Ama sonuçta 2 Tip de halen geçerli.
Neyse SATIŞ tarafına geçtim. Durum bu:
https://r.resimlink.com/r0T4t7.png