Teşekkürler.ilginiz için.
Birleşme süreçleri kolay olmuyor.
Defter değerleri var.
Bilanço var.
Ortaklık yapısı var.
Fiyatlar buralara indi.
Saçma vazgeçme fiyatlarıda çıkabilir
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Vazgeçme fiyatına çıkması olası çünkü önce ayrılmak isteyenlerin paylarını piyasa satmaya çalışıyorlar satılmazsa şirket alıyor yeni kanun çok farklı inceleyin
ASUS_X00IS cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni kanun adillik üzerinden gittiği ve yürütüldüğü için ky nin avantajına gibi gözüküyor.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şişe birleşmesinde,adil fiyat düzenlemesi getirilmesi sonrasında şişe birleşmesindeki şirketlerin,adil fiyat üzerinden değerlenip, elinde hisse olan ky ye olumlu etki edeceğini düşünüyormusunuz acaba diye sordum,
Ben en başından beri olumlu idim ama malum son düşüşler iyice insanları çileden çıkardı,ben şirketlerin çok değerli olduğunu düşünen tarafdaydım ve ucuz oldupunuda düşünğyordum şuan bedava şirketler,pcw şirketinin şirketleri değerleyip sonrasında raporu sunacağı şişe ve spk dan adil değerleme,adil ayrılma hakkı ve adil hisse değişim oranları gelir umudumu artırdı,hem spk nın yetkileri arttı adil değerleme ile ilgili çünkü yetkisi arttı ayrıca,şişe grubu adil fiyat diyor ve spk diyor(şişe yatırımcı ilişkilerinin sürekli adil fiyat demesi ve spk nın yeni tebliğe göre yol alıcaz demesi ciddi olumlu)
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mardindeki olayı görüyorsunuz değilmi taş gibi duruyor,ne borsanın düşmesi,ne virüs ne idlip nede başka bir olumsuzluk,hiç birşey etkilemiyor,elinde ciddi mardin olan da ciddi satış yapmıyor,düşsün diye uğraşmıyor,neden algı olumlu hatta çok olumluki sıkıntısız bekliyor sonuçlancağı birleşceği günü,mardinşn düşmemesi diğer hşsselerede yarıyor onlar düşşe dahş artık hepsi mardin aslında,elinde boluc olanın hşssesi şuan mardin ve mardin şuan düşmüyorsa aslında bolucda düşmüyor demektir.
Umarım benzer durumlar şişe içinde oluşur yakın vadede,hem şişe ve diğer şirketlerdeki büyük ortak kazanır hemde ky kazanır,sadece algı değişsse yeter,algı değiştimi mardindeki gibi dünyayı umursamaz.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi