Dünyalı vatandaşlar bu yatırım işlerinde YALNIZ başlarına maalesef sistem YOLMA üzerine kurulu,
PAZARLA sat mantığı daima geçerli
BENİ takip eden bunca insana teşekkür
belli bir süre yazamayabilirim bu yüzden SİZE tek tavsiyem
http://www.hisse.net/topluluk/showth...50#post1772150
link içindeki linkler ve içindeki linkleri tek tek okumanız ve 3 adet forumumu baştan SONA zahmet edip inceleyerek okumanız olacaktır.
#####
Haklı mıyım? sonuna kadar haklıyım. ki bunu yapılan saldırılardan anlayabiliriz.
unutmayın bir kaç PAZARLAMACI sizin düşüncenizi değiştirip krizin içine çekecektir.FARK ettiğinizde ise çok geç olacak
insanoğlu çok karaktersizdir çok bencildir.bu yüzden Allah daima bir kitap bir peygamber indirmiştir belki akıllanan kafasını kullanmayı bilenler olur diye
ancak mağlum gıdalarımız bile artık Gerizekalılık yapıyor bilimsel olarak tespit edilmiştir.
unutmayın dünyanın görüp görebileceği en büyük FİNANSAL kriz kapıda.devamında mutlaka bir bahane bulup RALLİ yapılacaktır
bakın PAYLAŞTIĞIM grafikler örnek olsun.
ADAMLAR halen pazarlama peşinde çünkü yüksek faiz ortamında taşıdıkları MAL kadar aylık FAİZ zararları oluyor.
GERÇİ onlar için Sınırsız para basma yetkisi olunca zaten faizin bir etkisi onlara yok ama parayı basıp devletlere borç verip faizi ile isteyerek tüm insanlığı köle yerine koyuyorlar.ve kimse ses çıkartmıyor çok ilginç ve vahim kısım burası üstelik yasa koyanlarda onlar.
####
neyse HALKB evet 5 tl olabilir çünkü PD/DD ile FK oranları 2008 krizinde 0,25pd ye kadar düşmüştü benim hatırladığım.
ancak ORAARA kadar gelsin elinde nakit olan ben ve çevrem yine BİR sinyal veririz şimdi alın diye.