Tüp mü alsam yoksa Ford mu alsam karar veremedim sindoma abi
Printable View
Tüp mü alsam yoksa Ford mu alsam karar veremedim sindoma abi
Rusya askeri tatbikat için Belarus'a iki S-400 gönderdi
Rusya'nın, askeri tatbikatlar için Belarus'a iki S-400 hava savunma sistemi gönderdiği bildirildi.
Rusya Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, S-400'lerin Belarus'ta Rusya ile düzenlenen "Müttefik Kararlılığı-2022" isimli ortak askeri tatbikata katılacağı belirtildi.
Açıklamada, tatbikat için S-400'lerin yanı sıra "Pantsir-S" hava savunma füze sistemleri ve 12 "Su-35" savaş uçağının Belarus'a gönderileceği kaydedildi.
"Müttefik Kararlılığı-2022" isimli ortak askeri tatbikat, 10 Şubat'ta başlayacak.
Bu coincilerin hepsi enteresan adamlar..
Kimse kaybetmiyor mesela..
Kaybetse bile ucundan azucuk..Yada kardan zarar..
Bizim spor salonunda mesela kazandılar mı en az 2 saat muhabbet çeviren tipler var..
Abi şunu aldım...tatilden eve dönüyorum bi baktım yüzde 1000..ah abi yüzde 800 de satsa idim var yaaa..Abbbbiiii bilmem neye baktın mııııı..Ortamda böyle adeta ayini benzer bi adanmışlık havası seziliyor..Herkes bi yükseliyor..
Büyük çöküşlerde ne oldu dediğimde..Yaa ben vermiştim..Ya zaten 100 dolarlık aldım bişiii deel ben zaten uzun vade bakıyorum olaya ...yani falan..
0.50 cent den doge ye 50.000 dolar yatıran bir hatun tanıyorum mesela..
En son sordum maliyet 0.25 dedi..Dedim çok iyi hatrlıyorum 0.50 demiştin..
Haaa al sat larla maliyeti 0.25 düşürdüm dedi..
Breh breh breh..
Bütün parayı gömüp al-sat ile nasıl yarı yarıya maliyet iyileştirmesi ki bu..
Dün bir yerde okudum HSBC ABD borsaları için aldan nötür re geçmiş.
Bende anlamıyorum gundwane abi, nasıl al sat ve sat al ile maliyeti yarıyarıya düşürüyorlar, enteresan
Benimde var üüüle bi tanıdık, yıllardır halkın bangasında işlem yapıyor, normalde parası pul olması lazım ama her sorduğumda maliyetimi şuraya düşürdüm buraya düşürdüm diyor en son sordum bi bucuk dedi.
bi biz beceremiyoruz bu işi sanırım :kahkah: