Printable View
Alıntı: Originally Posted by anti panik Çiçek böcü börtü vs için teşekkürler. Ben de Pisyedili01 ve Carkos alkışlıyorum.:bravo::bravo: Abi bende yollayacam çiçek börtü böcek ama yollamasını bilmiyorum.:( Alkışlar olsun demek kuru kuruya herzaman gitmiyor:)
Alıntı: Originally Posted by nikrece Bende ingilizcesini koyayım. Almanca sizin işiniz :) no more bets https://eksisozluk.com/no-more-bets--37637 Ich nichts wissen, ich verstehe nur Bahnhof.:kahkah::kahkah: Almancasını bilmediğimi Almanca anlatmaya çalıştım.:)
tebrikler :bravo:
Alıntı: Originally Posted by anti panik Ich nichts wissen, ich verstehe nur Bahnhof.:kahkah::kahkah: Almancasını bilmediğimi Almanca anlatmaya çalıştım.:) Oooo hocam; Sie sprechen sehr gut Deutsch. [emoji3] Bu arada tebrikler şampiyonlar Çiçek Böcek Börtü sırasıyla
Bu arada EYT yi bekliyenlere hayırlı olsun.
Alıntı: Originally Posted by EGEDUK Oooo hocam; Sie sprechen sehr gut Deutsch. [emoji3] Bu arada tebrikler şampiyonlar Çiçek Böcek Börtü sırasıyla Ooo ne diyosunuz ?Almandan iyi Almanca bilir.
Alıntı: Originally Posted by nikrece Ooo ne diyosunuz ?Almandan iyi Almanca bilir. Ja Ja. Ich auch.
Alıntı: Originally Posted by EGEDUK Ja Ja. Ich auch. Ben, almanca cahilim, hiç bi halt bilmem dedim. Sizin Almanca benden iyi.:kahkah::kahkah: