Satış amacı taşımamaktadır diyor kap açıklamasında.
yt.tv.degildir
Printable View
Borsanın iyi gitmesi onların da iştahlarını kabartmıştır. Aileden en büyük SAHOL hissesine sahip olanlar Serra, Suzan ve Çiğdem Sabancı ya ait, onlara ait tipe dönüşüm hissesi haber içinde yok.
Söz konusu, Akbank ve Çimsa ya ait satılacak tipe dönüşüm hisseleri Dilek ve Sevil Sabancı ya ait. Onların da hissedarlık oranlarının artık çok azalmış olması lazım. Önemli bir haber değil.
Teşekkürler sıkıntı yok Sahol yükselen trend devam ediyor günlük düşüşler olacaktır kar satışlarıdır ayrıca küçük hisse olsa daha farklı olurdu fakat büyük hisse sabır gerektiriyor.Düşüncem önümüzdeki yıllarda banka endeksi ve holding endeksinin yüksek prim yapacağı yönünde sanayi hisseleri geride kalacak borsa yeni rekorlara banka ve holding hisseleriyle gidecek.
hisseleri özel fonuna koyuyor. temettüde vergi avantajı sağlamak amaçlı yapıldığını düşünüyorum.
Bu gün sabah itibari ile gerçekte kimlerin sattığını çok merak ediyorum.?
Yapı Kredi ve BOFA robotları satıyor. Sahipsiz olarak düşündükleri hisseyi panik satışlarla aşağı sürükleyip sonra sattıklarını yerine koyuyorlar. Araya alabildiklerini soyuyorlar.
Bunun adı Borsa yönetimi ve SPK nezdinde "hisseye derinlik kazandırmak" oluyor.
Deveye sormuşlar...
Sorun benim dün alım yapmamda.
İlla meletecekler…