Migros Ticaret A.Ş. 07-10-2024 itibariyle 3.272.224 m² kapalı alana sahip, 3.274 Migros, 186 Macrocenter ve 96 Mion olmak üzere yurtiçinde 81 ilde 3.556 mağazayla hizmet vermektedir.
Printable View
X de yok uyarmıştım yok yön aşağı yok grafik atar diplerde hep gözler. hadi bu yıl net karlar düşük gelsin tamam anladık. ama daha aşağı endeks inmedikçe ineceğini sanmıyorum. yüzde 35-40 civarı indi tepeden. bu kadar çıkış sonrası bu hareketler bence olabilir. ama yok uyarmıştım bilmem ne diyerek marak marak X de yazıyorlar o kadar biliyorsun para içinde yüzmen lazımdı. aldık tutuyoruz seneye en kötü zirvesini tekrar geçer gider benim fikrim bu.
bim geri alım açıkladı. dün iyi prim yaptı zaten endeksi de tutup oynuyorlar bimle. kağıtların çoğu yüzde 50-70 düştü. bu saatten sonra başka bir şey ile bu düşüşler çıkarılmaz. mart ayında komple çıkıp mevduata girseydim yüzde 50 fark ederdi portföy.
mgros umarım 3.çeyrek çok iyi net kar açıklar. yıl sonuna 600 üstü falan girse süper olurdu.
bir süre dinlendirecekler ghisseyi sanırım. yoksa kötü giden bir şey yok hisse ile ilgili
Migros Ticaret A.Ş. 11-10-2024 itibariyle 3.274.963 m² kapalı alana sahip, 3.276 Migros, 187 Macrocenter ve 96 Mion olmak üzere yurtiçinde 81 ilde 3.559 mağazayla hizmet vermektedir.
macro formatında bir tane daha açmışlar. macrolar genelde alım gücü iyi kesime hitap ediyor. açtıkları yerler de öyledir sanırım. işler belli kesimde umurunda değildir alışverişlerini yaparlar. bir alana bir bedava tuvalet kağıtlarında olacakmış. sürekli yapıyorlar umarım bilançoları iyi gelir.
Migros Ticaret A.Ş. 16-10-2024 itibariyle 3.276.926 m² kapalı alana sahip, 3.278 Migros, 188 Macrocenter ve 96 Mion olmak üzere yurtiçinde 81 ilde 3.562 mağazayla hizmet vermektedir.
endeksin şu kötü günlerinde sürekli mağaza açmaya devam ediliyor. mgrosta geri alım açıklasa en azından bir miktara kadar hisse için olumlu olurdu. bim aldığı payları yok edip sermayeyi küçültüyor. hbk artar fk sı düşer.vs..
çok güzel bir yere geldi aslında...........
alım için ideal sdeviyeler...
ayın 6 sında 9.aylık bilanço açıklanacak
sadece 2 milyar tl iştirak satışı ve buna bağlı en az 500 milyon tl ekstra kar bekliyorum...