Hayatı fazla komplike etmeye hiç gerek yok. Mutluluğumuza kimse gölge düşüremez [emoji23][emoji23]
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Printable View
Moodys de verdi gazı 2 not birden bakalım ptesi endeks ile beraber rokete binecek mi
eregl bu yıl 95-100 tl arasını görebilir..eregl 2023 son çeyrek dipten döndü....ytd
endeksin yıl sonuna kadar 15500 lere ulaşacağını düşünüyorum....ytd
Eylülde fitch ve diğerleri de not artırırsa evet gelebilir.
Pazartesi endeksin %2-3 arası gaplı açılış beklentisi var.Oyak 20 milyon lot eregli alımı ile köşeyi dönecek.
Froto zirve; 1.249 TL + zirveye göre kapanış; %16
Ereğli zirve; 58,2 TL + zirveye göre kapanış; %1
Ereğli; Mittal dahil yabancı ne var ne yok sattı. Sinüs eğrisinin dibindeyiz. Buradan daha kötü bir piyasa, HRC olmayacağı konusunda tüm dünya hem fikir. Yıllık 200-250 mln USD ilave favök yaratacak maden bulduk, şimdi altına bakıyoruz. Gübre; 4 liradan 400 liraya gitti, 100 liraya geldi yine 400'e gider. Ereğli iki yıldır aynı yerde. 40 liradan 400 liraya gider mi bu haberle? Giderse kimse niye gitti der mi?
Froto; altın çağını yaşadı, Çin'liler tüm dünyada agresif. Türkiye'de daha çok Çin markası otomotiv fabrikası açar çünkü adamlar nakiti koyacak yer bulamıyorlar ve global ölçeğe oynuyorlar. Froto tabii ki batmaz ama artık o eski karları bulamayabilir. Bulsa bile su bulandı artık.
Cevap yazmayacağım ancak benden sonra mutlaka başka arkadaşlar da birkaç kelam etmiştir. Yoğundum foruma bakamadım. Şimdi keyifle sona doğru okuyacağım.