Büyümeden çok taviz yok ama bunu yaparken enflasyonu da indireceğiz. 2025'de enflasyonu %17,5'a indirirken %4 nasıl büyüyeceğiz acaba?
hem ayranım dökülmesin , hem
bu sorunun cevabını bulan paraları katlar
vob yapman batarsınız
Printable View
Büyümeden çok taviz yok ama bunu yaparken enflasyonu da indireceğiz. 2025'de enflasyonu %17,5'a indirirken %4 nasıl büyüyeceğiz acaba?
hem ayranım dökülmesin , hem
bu sorunun cevabını bulan paraları katlar
vob yapman batarsınız
https://i.hizliresim.com/cpce1qe.jpg
tokatlı dayu senin için bu,
viobun fazladan açık olduğu saatler hepsi içinde zamana yatmış şekilde,...yol ayrımı var yani,...
bu halden hafiften fitchlik sezinliyorum,...
yani oyalanıp fitche yatırmak isteyecekler, bu şu demek rasyonel değiller,
çünkü fitchin bir önemi yok,..fomc önemli
fitch şunu yaparsa notun yanında görünümüde iyileştirirse ve bu fed faiz indirimine önceden ''insider'' edilmişse,
yani danışıklı ise,
buna olasılık az çünkü o ihtimal burada cehepeyi off yapar,..
fitch peşi sıra fomc indirimi burayı yukarı patlatır,...iktidar korkunç rahatlar,..
şu anda cehepe on durumunda,...bunu niye yapsınlar,...ratingte ülke notu ekonomiye, ülke görünümü siyasete,..
bu olasılık az çünkü burası brics sopası gösterdi, bu durumda fitch inde moodys kadar bir açıklma yapması
daha olası, moodys e de suriye sopası göstermişti, kim burası
emlak,
laptop wıfı bağlanıyor belli zaman sonra kopuyor algılamıyor internet olduğu halde yok gözüküyor.sorun gider yapıyorum ağ sıfırlama yap diyor onuda yapıyorum 2-3 saat sonra yine kopuyor net bir yöntem varmı.
yanlış hatırlamıyorsam asap da bu konulara hakim.Yazlıkta bir tane kırdım ısınınca kapanıyordu İstanbulda bu çıktı başıma:)
Dün gelen pala bugün yok
İkindi den sonra gelebilir.. ABD verisi falan bahanesiyle
SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
internetin kopmadan kesintisiz geldiğini biliyorsan eminsen.
laptop modemin gitti gidiyo nokta com olabilir..
USB modemler var. 100 150 tl olması lazım.
https://www.trendyol.com/usb-modem-y-s12201
tak kullan..
başka çareside vardır ama kesin çözüm bu bence..:drunk: