Hocam ulkede iktidar degisseydi guvenebilirdim ama bu iktidar varken ben daha fazla hisse hayatta almam baska yerlere bakarim. O yuzden hocam ulke siyaseti ne zaman duzelecek sen onu soyle...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Printable View
bu arenada DELIANLI olmak istiyorsan.....HERKESIN BILDIGI BILGILERI COPE AT....
yuce rebbim.....
ananin rahminde.....
kendisine ait olan....
MUTLAK AKIL....
ondan bir zerre uflemistir.....
eger sen.....O MUTLAK AKILI.....BILGI KIRLILIGI ILE KAYBEDERSEN...
artik....sen....SEN DEGILSIN....sana o bilgiyi yuklemis olanin KOLESISIN.
BEN SENI YARATTIM.....sen bana dilekce vermedin beni yarat diye....
oyleyse.....
al bu....MUTLAK AKILI.....70 YIL YASA.....ve MUKKEMMEL BIR INSAN OL....ben seni....BANA ULASASIN DIYE YARATTIM.
Fezaaaa. turp .. yok yok. . çöküş. Yok lem feza walla. Aç bak bakalım biraz ABD çinden ne gibi şeyler alıyor. Bahse girerim bir allahın kulu bile bakmamıştır. Tabi ABD de de Made in Turkey baskılı apple nike falan ürünleri ile dolar taşar. ABD ticaret bakanlığından bir allahın kuluda şüphelenmez bu işte.
https://www.patronlardunyasi.com/cin...kiyeye-yoneldi
Bizde tetikçi ekonomi siteleri habercileri hemen ısmarlama haberleri ayyuka çıkarmaya başlamışlar bile. Halı malı. mobilya falan. Aynen bro.
Bütün dünyanın doğu ile batının bütün ticareti TR üzerinden akacak. Mis mis oh oh suyundan da koy. Limanlarda en basit yükleme için herhalde 6 ay 1 sene sıra bekleriz. Çin herhalde hint okyanusu süveyş kanalı üzerinden gelir ABD de akdeniz ve süveyş kanalı üzerinden geri gider. Oldu oldu. Beğendim bu trafiği. Bütün dünya çökerken TR , yine de şahlanıyor aman allah.
KUZU DAN sevgilerimle,.....guzel yaradilmis halkim.
turkiye.....2013 yilindan buyana....ULUHAKAN ABDULHAMID HAN....donemini yasiyordu.....2019 da DIPLEDI.
NEDEN DIPLEDI....acin tarihi....abdulhamid han donemini okuyun....sebebler orada.
2013 de....
endeks 5 dolarda idi.....TOPIK ACTIM.....COKECEGIZ....5 DOLAR ENDEKSTEN 1 DOLAR ENDEKSE COKTUK......2019 DA....
o topikte.....turkiyenin bu politikalarla ayakta durmasi mumkun degil dedim....topik obur koyde....gidin okuyun....veya ABDULHAMID VE POLITIKALARINI tarihten okuyun.....
onemli bir dostum....ARTIK FURUSMALARINI YAZMA....COK SAYIDA INSAN KISKANIYOR VE KIZIYOR.....para kaybediyorlar....
SEN ALDIN SANIYORLAR DEDI....
yazmiyacagim.....GENEL YORUMLAR YAZACAGIM....Bu gunki gibi.
Bu da doğru. Birde şu var. Ticaret savaşları 2. perde. Parite savaşları. Trump faiz indir dedi. Haklı da. Ardından süper teşvikler açıklanacak büyük ihtimal. Bu sektörel bazda olacaktır. Enflasyonu fazla tetiklemek istemeyeceklerdir. Herkes değersiz paraya koşacak. Biz neredeyiz bu noktada. 300 den 600 e çıkmış asgari ücret 2000 dolar olmuş memur maaşları ile mi katılacağız bu kervana.