bu kaçıncı oldu net o. çocukluğudur bu sabr testidir.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
bu kaçıncı oldu net o. çocukluğudur bu sabr testidir.
Benim tahminim buralardan malı toplamaya çalışıyor ama kimse satmayınca tekrar geri basıyor. Şu forumdakiler olarak elimizdekileri versek veya onların istediği kadar lotu versek uçup gidecek eminim. Çünkü bu tip hisselerde daha önce de yaşadım bunu. Kyda veya istemedikleri kişilerde sindirebileceklerinden daha fazla sayıda lot var. Yaa biraz daha süründürecek ya da buna rağmen gidecek. Bakalım hangisini tercih edecekler..
küçük yqtırımcının elinde kaç bin lot olabilir ki bu kadar yerlerde mi yani şirket bu kaçıncı sefer oldu kumar masasına çevirdiler 2 hafta da bir 20 kademe artı öğlen saatlerinde iki saat sonra bakmışsın eksilerdeyiz kumar değil de nedir bu bunu gören bşr yetkili yok mu acaba
İçinde pa...sın spek:)
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yaz\/\/Boz tahtası mubarek:)
Çok yükseldik başım döndü:)
Ben bu emir silmeyi çıkaranı seveyim..,,,,:)
Bu kadar küçük yatırımcının elindeki parayı almanin derdindesiniz de yarar mı bilemem orasını siz düşünün ama ben size yatirdigim parayı unuttum sayıyorum beklediğim fiyata gelmeden de ancak iflas bildirerek alabilirsiniz . Türkiye'de borsanın geldiği durum budur . Yatırım tavsiyesi değildir , bir daha da borsaya girersem 2 olsun
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.