Ümit ediyorumki bir silkeleme operasyonu olsun.Alttan ucuza mal almak adına.
Printable View
Ümit ediyorumki bir silkeleme operasyonu olsun.Alttan ucuza mal almak adına.
Sn umk hatırlarsan ilk çeyrek bilanço gelmeden dik durmuş hatta pozitif ayrışmıştı endeksle ancak sonrası malum...şimdi ise bilanço gelmeden negatif fiyatlama yapıyor...inş güzel bir bilançoya merhaba deriz...mustafa laçin ne zaman bloomberge çıksa umut pompalıyorsun gereğini yaparsın inş...
Devlet adama hesap sormaz mı 88 milyon teşvik verdim 11-2017’den başlayarak sen halen zarar açıklıyorsun?
Sn.Kazanckapısı daha öncede firmanın yatırımcı ilişkilerine patronların ky güven verme noktasında herhangi bir düşüncelerinin olup olmadığını defaatlerce dile getirdim.Valla öyle patronlar varki firmanın itibari adına gerektiğinde alım dahi yapan.Insallah bizim patronlarda firmanın bistteki değerini yükseltecek iş ve işlemler yapar.
Şirket yönetimi hissenin prim yapmasına müsaade etmiyor ve bariz bir şekilde kendisi tahtayı yönetiyor yoksa bu hissenin iyi bir şöförü muhakkak olurdu...oysa ki hissenin değerlenmesi kredilibite ve itibar anlamında olumlu bir durum...semayen 45 milyon 88 milyon teşvik alıyorsun fiyata bak,3 lira olsa kim çıkar derki neden 3 lira oldu...
Vallahi sn umk ve saygıdeğer ortaklar;
Şirket zarar gönderdiğinde defalarca yatırımcı ilişkileri ile görüştüm ve zararın dönemsel olduğunu ve mustafa laçin beyin hisse performansının abartılı olduğunu söylemiş...
Gerekli yerlere bimer,cimer ve spk’ya dilekçe verdim,yine aynısı yaparım sonuç alamasamda illaki göze batarlar...
Aynen sevgili ortak ky.olarak yasal haklarımızı sonuna kadar kullanmamız gerektiğine inanıyorum.Epey zaman geçti yunus bey ile konuşmamalı.Insallah böyle hamlelere gerek kalmaz
İyi bir bilanço gelecekse bugün süpriz yapıp 1,44-45 kapaması gerekir diye düşünüyorum...