Çok teşekkürler
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Çok teşekkürler
Size de bilgi vediginiz için teşekkürler
“JP Morgan: Taylor tipi para kuramına göre yaptığımız tahmin TCMB'nin 500 puan faiz artırmasına işaret ediyor”
Haklısınız da...
Türkiye’de “reis tipi para kuramı” var ama.!!
Merkez 13 Eylül'de şapkadan yeni bir icat çıkarır mı? Önce iktisat dünyasının hiç duymadığı bir faiz türü uydurup, sonra da bu yeni duyulmuş koridorda 200 baz puan artırdığını söyler, yatırımcılar olayı çözene kadar hafta sonu olur, piyasalar kapanır. Sayın Tengri Han, listenize üçüncü bir seçenek ekleyin bence! :plc:
TFX Target im yok ama başka fx lerde 10 000 $ teminatla xau altın oynamıştım.
Pişman oldum 2 saatte..3000$ ham yaptılar.
Kibrisa git...kollu canavarlara coin at veya rulet masasında kırmızı 8 e...10 000 $ koy. Daha eğlenceli..
Yiğidin başına ne gelirse..meraktan....
Isın gücün rast gelsin..
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En son geçen hafta girdim,altınıza mesaj yazan arkadaş,şaka yapıyor herhalde,Türkiye de şu an en düşük makas aralığı bu bankada,tfx target Türkiye finans a ait,suudi ve Türk ortaklığı 100 bin tl mevduat garantisi bankalarla aynı,ben kullandığım zamanlarda hiç kilitlenme yaşamadım,ancak bakınız:enpara vb,yoğun saatlerde kilitlenme olabilir,
Rxpu arkadaş finans kuruluşlarının kanuni durumlarının bankalardan farklı olduğunu söylemişti,araştırınız,bildiklerim bunlar kullanıcı olarak,ayrıca mobil uygulamasıda var,5 x 24,karar sizin...YTD...
Abdüllatif Şener
@senerabdullatif
Bu halk ne istedin de vermedi?
Oy istedin, verdi.
Vergi istedin, verdi.
Yetki istedin, verdi.
Tek adam olmak istedin, verdi.
Saraylar, uçak ve otomobil filoları istedin, verdi.
Gözünü seveyim, yetti gayri!
Ekmeğini alma elinden, ekmek teknesini yok etme!
İnsaf et be reis!
11:05 a.m. · 3 sept. 2018