Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans Bitcoine gelin diyorlar %12 artmış Sutbaaaaaank aldanmamak lazim 😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Sanmam ustad 9 da girdim 9 bucukta geri geldi para Size satmak istemediler o zaman OKT sattı ne olduğunu gördük😂😂
Alıntı: Originally Posted by Webster Sutbaaaaaank aldanmamak lazim 😃😃😃 Çinliler alıyormuş Yuan dolara karşı aşırı değer kaybedince güvenli liman diye bitcoine yönelmişler
Alıntı: Originally Posted by myfinans Size satmak istemediler o zaman OKT sattı ne olduğunu gördük😂😂 Aklima pis senaryolar geliyor Bizim bankaci ziraatte calisiyor olmasin Beni buradan taniyip sattirmama felan Hea? Şıııı...
Alıntı: Originally Posted by myfinans Çinliler alıyormuş Yuan dolara karşı aşırı değer kaybedince güvenli liman diye bitcoine yönelmişler Ustad biz daha korkudan nzor alamiyoruz Olmadik sanal birseyemi guvenecegiz 😃😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Aklima pis senaryolar geliyor Bizim bankaci ziraatte calisiyor olmasin Beni buradan taniyip sattirmama felan Hea? Şıııı... Aklınıza gelen başınıza gelmiş:)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Aklınıza gelen başınıza gelmiş:) Mudurmusunuz
Alıntı: Originally Posted by Webster Mudurmusunuz Üstat sizi tanıyalım biraz :) Burada az çok herkes kendinden bahsetti :kmk: