koparttın beni akşam akşam...
bulursan 500ml de olsa veledine ver yesin afiyetle...
bu arada sayın baba_baskan da Tuik gibi maşallah...rakamlarla oynamaca...bizim zeytinyağını yandaşlarına yedirecek anlaşıldı...
Printable View
şubat vadeyi iyice abarttılar, aralık vadeyi konuşmak önemsiz bu noktadan sonra..
şubat vade uzlaşma rakamı, ki ondan sonra hala alıyorlar an itibarı ile, faizi %38-40 mertebesinde fiyatlıyor.. çok ilginç noktalara gidiyor bu durum..
Sahaneymis. Türkler iktidara gelmeli artık. Başka milletlere yanlayan kişilerden hayır gelmedi bu memleketeRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Danışmanlar, o kadar okumuş çizmiş insan var onlarla hiç iştihare edilmiyor mu....?
Hepsi mi liyakatsiz....ya da sadece tastikçi...
Ya da hiç mi markete gitmiyorlar, hiç tanımadığım adam markette alışveriş sırasında fiyat artışlarından rahatsızlığını dile getiriyor, herkes gergin ve sinirli....
Muhtemelen markete gitmiyorlardır, alışverişlerini de başkaları yapıyordur büyük ihtimal.. Danışmanlar dahil......
Bulunduğum yerde halk ekmek büfesinde hiç uzun kuyruklar olmazdı bugün ona da şahit oldum....
Zor zamanlardayız ve görünen o ki daha da zorlaşacak....
Bugün asgari ücret artışı kadar zam zaten ürünlere fazlasıyla geldi, ve gelmeye devam edecek..
teknik olarak tüm dalga dereceleri bitmiş gibi duruyor eksik dalga göremiyorum var mı gören.