Stopajdan bugun haber yok.
Kkm de uzadi fonda hala haber yok
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Stopajdan bugun haber yok.
Kkm de uzadi fonda hala haber yok
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım fonlarında stopaj indirimi uygulaması sürüyor
Karar ile yatırımcıların TL cinsinden ihraç edilmiş menkul kıymetlere yönelmelerini teşvik etmek üzere, portföyü TL ve TL cinsinden ihraç edilmiş menkul kıymetler olan yatırım fonlarından elde edilen gelirlerde indirimli stopaj uygulamasının süresi 31 Aralık 2023'e kadar uzatılacak.
Uygulama ile yatırım fonlarından elde edilen gelirlerdeki stopaj oranının yüzde 10 yerine yüzde sıfır olarak uygulanmasına devam edilecek.
Değişken, karma, Eurobond, dış borçlanma, yabancı, serbest fonlar ve unvanında "döviz" ifadesi geçen yatırım fonları bu kapsamda bulunmuyor.
https://www.ekonomim.com/ekonomi/kur...-haberi-699370
Arkadaşlar bu fonlardan riski az olup para piyasa fonlarından daha iyi getiren bir kac fon yazar mısınız.uzun süre hisse işlerinden takip edemedim.icersinde hisse oranı az olup mesela ppz yi geçen varmı bildiğiniz. Özellikle değişken veya borçlanma fonlarından olabilir .baktım ben getirilerden en geri para piyasasi kalmış hep.aylik 3vaylik 6 aylık.borclanna fonları bile geçmiş. Öyle gözüküyor tefas uygulamasını indirip baktım ..elimde hisse ve ppz var yeni aldım fonu bu arada. Selamlar...
hjb halka arzı sattı galiba
gene en az getiren ppf ye dönmüş
yeni halka arzlara kadar ppf altı getiriye devam edecek gibi
Hocam foncuları niye aşağıladın şimdi durup dururken : )
Burda çoğu kişinin elinde IPV veya benzeri fon vardır, biraz beyin jimnastiği yapalım dedim
Arbitrajın amacı düzenli getiri değildir, düzenli getiri arbitrajın mantığına aykırı
Arbitraj bir nevi anomalidir, anomaliler de her zaman olmaz zaten olsa anomali olmaz