Iyi bari. Gerçi onlara neler diyeceğiz kim bilir. :)
Printable View
nasıl basit bir yaratıksın sen cahil adındır..insan gibi yazacağın yerde çirkinleştiriyorsun.. yazdıklarımı beğenemediysen aksini yaz ikna et insanları.. senin keyfin için prim mi ödeyeceğiz.. vergi veriyoruz zaten bol bol.. bu konuları anlamadığın belli. beleş yaşamaya mı alıştın sen..
Z kuşağı neden Z diyorlar diye düşündüm hani A kalite derler mesela notlar A,B,C diye gider alfabenin son harfi eğer bir değer kalite ifade ediyorsa vay halimize gelecek bitik bir neslin elinde o zaman.
Bir çok tespit doğru yapılmış camdan bebekler yetiştiriyor sistem .
zaten bu durumu anne babalar istiyor. çocuğun cocuklugunu yaşamasına izin vermiyorlar. yarış atı yetiştiririr gibi çocukları yetiştiriyoruz. benim çocuğum en iyisi.
Ama cocuklara bakınca aslında cok zekiler ama içleri bomboş.O kadar üzücüki
paylaşımın, kardeşliğin, kaybetmenin, yokluğu bilmiyorlar.
bunları yaşamadıkları için yaratıcılık sıfırrr
Biz çocukkende babalarımız annelerimiz sık sık "siz çok rahat yetişiyorsunuz, bizim zamanımızda şöyle zordu böyle zordu hayat...yokluk içinde okumaya çalışırdık..." diye başlayan bitmez nutuklar çekerdi. O yüzden zaman degişsede bu kural degişmiyor. Çocuklar eksik, bilgisiz yada sorumsuz degil, kendi zamanının şartlarına göre yetişiyor(ortalama bir çocuk). Sıkıntı onlarda degil zamanın ve koşulların degiştigini tam olarak hissedip anlayamayan ebeveynlerde bence. Şimdinin çocuklarıda 40 sene sonra kendi çocuklarına şuanki zamanı baz alarak anlamsız gelen nutuklar çekecek emin olun. Bugunün çocuklarını zaman makinesiyle 40 sene önceye gönderin, bizim o zamanki oldugumuzdan daha sorumlu olabilirler. Yada siz bugun çocuk olun, onlardan daha çok cep tel ile oyun oynardınız belkide. Okulu asıp atari yada bilardo salonlarında saatlerce takıldıgımız eski günleri çabuk unutuyoruz. O yüzden z kuşagı umutsuz y kuşagı sorumsuz gibi karalamaları çocuklar adına kınıyorum:)
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaşlıların genel özelliği gençlere tezek atmak...
Günümüzün çocukları lüksü seviyor. Görgüsüzler, otoriteye baş kaldırıyorlar, yaşlılara saygıları yok, çalışmak yerine lak lak etmeyi seviyorlar. Çocuklar artık ailenin hizmetçisi değil, tiranı. Yaşlılar içeri girince ayağa kalkmıyorlar!” Sokrates.
Eskiden de boyleymiş