Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Mudurmusunuz Manager daha bi afilli oluyor:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans İyi olmuş sonsuz vade fenamı😂 Geçenki mkk olayı içinde özel müşteri temsilcisi aradı genel müdürlük den bildirdik düzeltme için diye bakalım takip ediyorum.
Alıntı: Originally Posted by Webster Mert kardesim Aydina inat aldinmi evi??? Abi evin iskanı yokmuş ama araştırmaya devam GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Originally Posted by aydinc yatırımcıyız üstat yıllık %45-50 Bandında gitmek kolay mı :kmk: herşeycikleri irdelerim :kmk: onaylarsanız geleceğim sitenize Suan gorevdeyiz donelim ben size haber ederim
Alıntı: Originally Posted by admustafa Manager daha bi afilli oluyor:) GM mi peki? 😂😂😂
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Abi evin iskanı yokmuş ama araştırmaya devam GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Kardesim Al gec kaliyorsun her ay artar fiyatlar Aydina bakma sen O cadir alamaz cadir...
Alıntı: Originally Posted by Webster Shangil ustadim birak pesimi Valla korkuyorkar sana fon satmaktan Webster Zaten sen sadece almak istedin 23 den 21 e geldi Alsaydin eger ne olurdu!
Alıntı: Originally Posted by shangil Valla korkuyorkar sana fon satmaktan Webster Zaten sen sadece almak istedin 23 den 21 e geldi Alsaydin eger ne olurdu! Ustad sen nerelisin dediklerin cok az anlasiliyor Yine beni borsaya cekmek istiyorsan nafile Basaramazsin