garanti babavanga ve yapıştır freddy emekli prömosyonunda ek koşullar olmaksızın 7250 şer + 250 şer kap gel tanıdığını ile toplamda 7500'üşer ile en yüksek verenler galiba. başka var mı böyle ? kartallar yüksekten uçar, şahin tepesi ?
garanti babavanga ve yapıştır freddy emekli prömosyonunda ek koşullar olmaksızın 7250 şer + 250 şer kap gel tanıdığını ile toplamda 7500'üşer ile en yüksek verenler galiba. başka var mı böyle ? kartallar yüksekten uçar, şahin tepesi ?
yurt paydaşının hesabı açık kalıyorsa , zaten internet bankacılığı mobil bankacılık , çağrı merkezi bankacılığı , şube bankacılığı o da olmadı genel müdürlükten açık kalan hesaplarında ne numara dönmüş hepsini görür. ayriyetten banka müfettişleri işlerinde saykodur , enselerler.
Kullanmadiklarimi her zaman kapattiririm.
Acik kalan kullanmadigim hesap birakmam.
Odea, akbank ve teb kullanmistim gecmiste gittim kapattirdim.
Hatta bilgilerimi silin eger eskaza bir reklam maili veya sms si gelirse veya birisi bos bulunup ararsa kufuru yer dedim. :)
Syg,
bangadan bangaya maaş taşıdıktan sonraki ilk maaş yatasıya eski banga hesabı kapatılır. maaş , maaş taşıma işlemi sonrası eski hesaba da yatabilir çünkü. eski hesabı hemen kapatırsan maaşın yeni hesabına eresiye bir ay falan daha geçebilir. sgk da işleri boston dynamics robotları yapmıyor sonuçta.
Şu anda en iyi promosyon YKB, Akbank, Garanti veriyor, 7250 TL kemiksiz artı ilave peri var ben YKB geçtim fakat bu ay sonuna kadar devlet bankaları da yükseltecek diye duyumlar aldık artık bakacağız.