Başlamıyor mu şu ralli artık... Mayıs'a ne kaldı şunun şurasında
Printable View
Başlamıyor mu şu ralli artık... Mayıs'a ne kaldı şunun şurasında
SPOT XU100 4928 de LONG olan 15 dakikalık periyotun sistemi 5170 rakamıyla SHORT a geçti ...
gundiyle gülben ablamız gelene kadar tehlike yok gibi...
Günaydın esnaf hayırlı işler bol kazançlar dilerim.
Bugünkü pide paramız bugün borsada işleme yeni açılan kopol ve cvkmd den geldi.. Birinden 5 lot birinden 20 lot vermişler ama olsun, azı bulamayan çoğu bulamazmış :he:
Bugün de yeni halka arz var, üç beş lot veriyorlar ama olsun napalım.. Eupwr
Hatırlatma babında
gundiyi bu kadar baz alma kendisi ile burada tartışmamın nedeni son zamanlarda tamamen başka işlere girmesinden dolayı , bu kardeş ben bu forumlarda badem sistemini anlatırken özel den bana sorular sorup çözmeye çalışan kişilerdendi , aynı zamanda kuzu nun forumdada yazardı .Ben bu sistemi anlatırken burada rus uçağı düşürdükten sonra çok kişi ile tartıştım , gundide bunlardan bir tanesi benden aldıklarını bana satmaya kalktı , bunu ipten aldım gömülüyordu ama yediği tabağa ....... yapınca ona karşı farklı düşünmeye girdim.En son burada balkon konuşması yaparken bazı şeyler söyledi bu yüzden gelme ihtimali şimdilik zor.Ama takip ediyordur burayı zamana bırakıp belli dönem sonra gelir ama aynı nicklemi yoksa başka nicklemi onu bilemem.