Printable View
Alıntı: Originally Posted by Blackhawk48 Hergün mü ? Yukarı yönde değişsin o zaman. Bugün bir yukarı bir aşağı güncellendi :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Bugün bir yukarı bir aşağı güncellendi :) Getiri veya götürü yüksek olunca ne yapacaklarını şaşırıyor olmalılar :28:
Alıntı: Originally Posted by Blackhawk48 Getiri veya götürü yüksek olunca ne yapacaklarını şaşırıyor olmalılar :28: 250 altina dusmesinde 😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by Blackhawk48 Getiri veya götürü yüksek olunca ne yapacaklarını şaşırıyor olmalılar :28: Akşam öğrenilemez o zaman fonun fiyatı sabah ne olacak diye beklemek gerekiyor :)
Alıntı: Originally Posted by Webster 250 altina dusmesinde 😃😃😃 Üstadım en az 30 beklentinizden sonra 250'lere gelmişiz :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Üstadım en az 30 beklentinizden sonra 250'lere gelmişiz :) Ac gozlulugun sonu yok ustadim Adamin biri evine gelmis... Bir bakmis kucuk oda agzina kadar dolar dolu Ilk tepkisi.... Kosup diger odalara bakmis 😃😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by admustafa Akşam öğrenilemez o zaman fonun fiyatı sabah ne olacak diye beklemek gerekiyor :) Ustad cidden iki gun tatil Nasil ogrenecegiz bu tcd yi. Spk haftasonu guncellermiki yarin sabah baksak
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad cidden iki gun tatil Nasil ogrenecegiz bu tcd yi. Spk haftasonu guncellermiki yarin sabah baksak Spk zor ama belki bir ihtimal MKK'dan öğrenebilirsiniz :) MKK'ya da bildirilmiyorsa fiyat zaten Pazartesi'yi beklemek dışında seçenek kalmıyor.