Dolar da artık tek hane şansı kalmadı artık bana göre. 10.07 oldu indikatör bugün itibariyle.
Printable View
Dolar da artık tek hane şansı kalmadı artık bana göre. 10.07 oldu indikatör bugün itibariyle.
Taşınan Açıklar
https://i.hizliresim.com/8mh43rn.PNG
Ben fazla kasmıyorum...Ehveni şer denen bir şey var. Bunların hiç yanlışı olmaz demiyorum, ya da çok çalışkandırlar da demiyorum..Kurucu değerlerle çatışmasınlar, çalma çırpma işlerini biraz azaltsınlar yeter.
Ülke bir anda isveç-norveç olacak değil...şu an müthiş bir kan kaybı var, beyin göçü var..yaraya tampon yapsınlar, kan kaynı dursun yeter...ameliyat, tedavi vs daha sonra olur bir şekilde.
bende okudum ve çok üzüldüm..sorun sadece cemaat yurdu değilki ailelerde çocuklarına sahıp çıkmalı bence aşırı baskı zaten tıpta okuyan ergen bir genç üstünde ölümcül sonuçlar doğuruyor malesef...herkes istediği bölümü okuyup hatta istemıyorsa okumasın; istediği şeye in*****p yaşayabilmeli bence...
neyine üzülüyorsun ki üzülmesi gerekn babsının sözleri
Alıntı:
Sürekli telefonla oynuyordu. İçine kapanık birisiydi. Fazla konuşmazdı. Çevresiyle falan da konuşmazdı. Videosunu izledim. Kaldığı yer güzel insanların kaldığı yer. Talebelerin kaldığı yer. Orada kalmasını tavsiye ettim. Devlet yurdunda başvuru yapmadık. Durumumuz iyi. Manevi olarak ahiretine faydası olsun istedim. Ben 25 yıldır Risale-i Nur okuyorum. Bir zararını görmedim. Ben bu cemaatin 25 yıldır içindeyim. Kaldığı yerde hiçbir sorun yoktu. Sürekli arkadaşlarıyla iletişim halindeydik. Birkaç ay kalır sonra alışır dedim. Cenazeyi aldık şu an dönüyoruz Hatay’a. Biz kimseden şikayetçi değiliz. Olaydan sonra durumunu daha iyi anladık.