Printable View
Uyku dahi uyutmaz şimdi bu TCD :bravo:
Alıntı: Originally Posted by admustafa Spk zor ama belki bir ihtimal MKK'dan öğrenebilirsiniz :) MKK'ya da bildirilmiyorsa fiyat zaten Pazartesi'yi beklemek dışında seçenek kalmıyor. Alıntı: Originally Posted by Blackhawk48 Uyku dahi uyutmaz şimdi bu TCD :bravo: Tcd hesabi olan birini bulsak???
Alıntı: Originally Posted by Blackhawk48 Uyku dahi uyutmaz şimdi bu TCD :bravo: Ustad herkes uyur Sizle ben uyumamam baska kimsede tcd yokki😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Tcd hesabi olan birini bulsak??? Tacirlere gidin açtırın bir hesap üstadım :)
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad herkes uyur Sizle ben uyumamam baska kimsede tcd yokki😃😃😃 Var var artıyor TCD yatırımcısı :) Pazartesi sembolik bir alım yapacağım bende :)
Dolar pike cekiyor
Alıntı: Originally Posted by admustafa Tacirlere gidin açtırın bir hesap üstadım :) Ben bunda cok durmam duracak olsam actiririm Dus seti parasi ciksin yeter😃
Alıntı: Originally Posted by admustafa Var var artıyor TCD yatırımcısı :) Pazartesi sembolik bir alım yapacağım bende :) Korkunuz nedir ustad Farzedin yuzde 200 eksi yazdi. 50k da 230 tl yapar...