Üstad 26 k zarar var. İyisin bence
Printable View
SAYIN YÖNETİCİMİZİN DİKKATİNE
bizler, hisse fonlara yatırım yaparken borsanın, borçlanma araçları fonu alırken tahvillerin, altın ve dövize endeksli fonları alırken de ilgili araçların gidişatını araştırıyor, kafamızda bir öngörü, bir fikir oluştuktan sonra da karar veriyoruz. bu noktada da bu araçların gidişat, faiz vb. gibi konularda fikirlerimizi paylaşıyoruz. siz, bazan yazışmalarımızı konu dışı yapmamamız konusunda bizlere haklı uyarılar yapıyorsunuz. bu konuya açıklık getirilmesi açısından sormak istiyorum
aldığımız fonların içeriğinde olan borsa, hisse, tahvil, döviz vb. yatırım araçlarından bahsetmek, konu dışına çıkmak şeklinde mi değerlendiriliyor? konuyu daha da açmak açısından "yarın borsada tepki yükselişi olabilir, böyle bir ihtimale karşı bu gün hisse fon alacağım dediğimde konu dışına mı çıkmış oluyorum? ilgi ve anlayışınıza şimdiden teşekkür eder, çalışmalarınızda da başarılar dilerim. saygılarımla.
2-5-10yillik tahvil faizlerini anlik gorebilirsin
2 yil alti yok. Kvba larda 2 yillik oran agirlikli
Fiatlamaya etkilidir. Gecen hafta 2 yilliklarin
Dususu ile kvba lar iyi kar getirdi.
Gunluk takip lazim bende bugun pff satip
Valorsuz fpk alicam yarin 2 yillik yukselirse
Satip pff ye gecicem.
Malesef bu ortamda gunluk 0.03 getiri
Almak icin boyle varyasyonlar yapiyoruz
Ne hallere dustuk
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kesinlikle .. Başlıkla alakasız şeyler anlatmak, sohbet tarzı yazışmak( havalar nasıl ? İcmeye gidelim vs. vs.) , siyaset yapmak insanları küçümsemek , dalga gecmek gibi konulardan uzak duralım diyorum.. Burası Borsa , ekonomi formu fonlarda borsayla tabiiki ilgili bu yüzden ekonomi ve borsa konularında elbet paylaşım olacak , burada sadece hisse muhabbeti yapmayalım hisselerin kendi başlığı var orada yazabiliriz , fona dahil olan hisseler hakkında abartmadan tabii ki yazabiliriz ama hisse çok iyi buradan alalım , aman satmayın aman almayın gibi yazışmalardan bahsetmiyorum böyle şeyler tabiiki olmamalı .
yac fonu yabancı hisse senetlerine mi baglı bilen varmı ?