Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans Durun daha üste para verecekler alana. Yeterki al götür başımızdan diye.:) O fiyata dussun Halkimiz hava atmak icin su yerine benzin icer İtibar ya
Alıntı: Originally Posted by myfinans 24 tabiki. 31 ildeki sokağa çıkma kısıtlaması etkilemez bunları. Param nakit Nasil bankaya gidip yatiracagim 24 unde Mobil bankacilik bilmiyorum Diyek
Alıntı: Originally Posted by Webster Param nakit Nasil bankaya gidip yatiracagim 24 unde Mobil bankacilik bilmiyorum Diyek 155'i arayacaksınız.Onlar vefa destek grupları yolu ile size izin belgenizi ulaştıracaklar.
İşlenmiş 17 ham 2 dolar. 15 dolar kar. Bu petrolü kim işliyorsa artık...
Alıntı: Originally Posted by myfinans 155'i arayacaksınız.Onlar vefa destek grupları yolu ile size izin belgenizi ulaştıracaklar. Ustad izin belgesi cikarsalarda bankalar kapali degil mi sokaga cikma yasaginda?
WTI petrol Düşüş % - 94 https://www.bloomberght.com/emtia/petrol Fiyat 1.20
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad izin belgesi cikarsalarda bankalar kapali degil mi sokaga cikma yasaginda? Nöbetçi bırakırlar herhalde.Komple kapalı olmamalı.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Nöbetçi bırakırlar herhalde.Komple kapalı olmamalı. Bilemedim Kafam cok karisik