Şu an 13,07 ye de razılar...
Printable View
Eregli kıpırdadı sonunda. Kardemir gittiği için eregli topluyorum yazmıştım. Bir kaç gün bekletti ama güzel bir hareket sonucunda.
Trade için aldıklarımı AZ AZ veriyorum. Lakin bana şu an hala ucuz geliyor bu kağıt.
Huzur içinde mal vermem için 35 ler üstü gelmesi lazım...
Bunları yapana kadar aralığın son haftası kamyonla aldığım kardemirleri tutsam çok daha fazla ve çok daha kolay bir kar olacaktı gerçi...
hisse en kötü ihtimalle olmalı diyordum döviz altın gümüş gayrimenkul filan olmuyorsa.... ama akşamdan sabaha yeni kararname çıkıyor, elindeki kağıdın olduğu sektöre gece ne haber gelir belli değil... tam bankalara giriyorsun bir icat çıkarıyorlar, ihracatçı diyorsun dövizini TL yapacaksın deniyor, o da olmadı çattt diye cezayı kesiyorlar vs vs... 10 günde bu kadar farklı sektörü bu kadar derinden etkileyecek karar üst üste çıkarsa ben orda yokum... üstüne fed riski de geldi kapıya dayandı; bence TL'deki değer kaybından korunmak için hisselerden daha iyi seçenekler var...
ben tabi genel olarak endex için konuşuyorum; yoksa her zaman dolardan da altından da enflasyondan da yuksek getiri olan hisseler olur endexte... ama şu anda samanlıkta iğne aramak istemiyorum şahsen...
mart gelsin; fed yol haritasını biraz daha netleştirir... o arada da dowda olan olur zaten ilk faiz arttırımına kadar... bize ne kadar yansır ne olur ne biter; ona göre bakarım yine...
Akşam pazarı ucuzluğu yapcan mı yapmıycan mı pala emmi boşuna beklemiyelim. :he:
ben bu mahallede oturuyorum, köşke 200 metre mesafede, yaz başından itibaren yoğun bi inşaat faaliyeti oldu, önünden geçen yol da sıfır asfaltlandı, ekrem başkan burada oturacak artık diye o zamandan duymuştuk.. belediyeye ait bi yer, başkanın yerleşmesi normal bence.. hemen yanında zorlu malikanesi var, ona kıyasla çok mütevazi bi köşk
https://www.hisse.net/topluluk/showt...94#post5740094
G -Oyuncakçı
Zaten cugap sorunun içinde..G şıkkı soru işaretinin hemen altında :he: