-
Şimdi tam karar aşamasındayım. 5 yıldır bu arsayı bekliyordum. Medya satışından sonra imar çıkacağını tahmin ediyordum. Şimdi terse yatırdı beni. Gerçekten çok ucuz bir değerleme ile arsayı yok pahasına sattı. Bir inlik,hinlik,cinlik varmış gibi hissediyorum. Tamda ralli zamanında. Aslında daha yolun başında. Şirketten açıklama bekliyorum.
Gesendet von meinem SM-S901B mit Tapatalk
-
Hiç mi, bir insan değişmez ?
Kurtköydeki arsadan, eski bir dohol yatırımcısı olarak ben de çok umutluydum, ama ne demişler; “can çıkar, huy çıkmaz”..
Al-sat tut değildir
-
Tez zamanda 10 lira olsada çıksak şu lanet olası hissemsiden
Ytd.
-
Yatırımcılar arsa satışındaki hileden dolayı maalesef hisseyi umdukları değerden satamıyacaklar. Yarın artı kapatmassa (son yılların en hızlı rallisinde bile) sanırım ayrılmayı düşünüyorum
-
Bu arsadan nekadar kar gelir bilançoya..
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Arkadaşlar arsa satışında neden hile var deniliyor anlayamadım. Kap açıklamasında 0cak 2022 değerleme raporuna göre arsa değeri 523 milyon TL 31.12.2021 bilanço değeri ise 430 TL. Adamlar burayı KDV hariç 99 mio usd bugünkü TL değeri yaklaşık 1.8 milyar TL ye satmış. KDV dahil 2 milyarı geçecek. Değerleme raporunun 4 katı fazlasına satıyor. Mipaz düşme sebebi beklentiler alındı gerçekler sarıldı hikayesi. Mipaz borsadan çıkacak bu para dohol kasasına girecek. Bence ters algı yapıp dökme peşindeler.
-
Peki sen o değerlere gerçekten inanıyormusun?sonyılda ev fiyatlarının 5 e katladığı bir dönemde komik olmayın.
-
Değerleme arazinin mevcut durumuna göre yapılıyor. Malum Emminin 10-15 yıl süreyle yediği seri dayağın birisi de bu arazinin doğal yaşam habitat ve rekreasyon alanı ilan edilmesiydi. Beklenti imar planının değiştirilmesine dayanıyor. Bu fiyattan 3-4 yıl önce satsa analaşılırdı. İmarın değişip normalleşeceğine (benzerleri gibi olacağına) dair olasılıkların güçlendiği bir dönemde bu fiyata satılması hayal kırıklığı yarattı bende.