https://www.youtube.com/watch?v=IVDgnOuUtQI
Printable View
Güzel bir orta parmak olacaktı yine, şimdi olduğu gibi... İnsanlarımız kadar bencil millet yoktur herhalde yeryüzünde. Kendisi ödeyebiliyor, yapabiliyor, kazanabiliyorsa olur böyle şeyler, bunlar olmuyorsa vay efendim şöyle böyle. Ne diyelim Allah hak yiyenlerin burnundan getirsin fitil fitil inşallah.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zamlar uygun değil diye feveran edince ne oluyor ?
Bugüne kadar yazılı sözlü itiraz etmenin bir yararını gören varsa söylesin.
Dolar kuru bu kadar artıyorsa elektrik de doğalgaz da zamlanacaktır.
Aksini söyleyen de yapan da başka bir yerden (uygun bir delikten) girişi bulmuş demektir.
Bunca harcamaya, bunca ihtişama, bunca uygunsuz yatırıma, devlet malının satışına ses çıkarmayanlar, evlerinin önündeki Vita tenekesi çalınınca dövünüyorlarsa bu da başka bir kaliteye işaret etmekte bana göre...
Yapmazlardı, yapamazlardı. Seçim için iş adamları ve dahi bankalar rica için zarara katlanmışken seçimden sonra ise '' fedekar kesimin '' sevindirilmesi gerekiyordu. Ayrıca , bizim insanımız Şener şen / ilyas Salman filmindeki gibi - Yaptım ama neden yaptım bir sor bakayım - diye başlayan cümleye eklenecek ümmet, din kardeşliği ve terörle mücadele kelimelerini duyduğu anda yelkenleri suya indirir. Duygusallaşır ve - Yap be Reis , helal olsun - diye bağırabilir.