Moruk karar sana kalmis ama, Israil biontech ile olan anlasmayi iptal etmis ve 3. doz olarak moderna vuracaklarmis.:)
Printable View
Yeni aşıları koldan değil de kıçtan vururlarsa...:oleyo:
iyi de noderna tr de yokki
napayim
israile mi gidiym asi icin
zate israil bana vize vercekmi bi de o var
nah verir
https://i.hizliresim.com/g5mnrqe.jpg
Binadır, fabrikadır, santraldir hepsi yapılır onlar kolay, esas sizleri nasıl imar edeceğiz, işte o imkânsız.
burdan dunyanin batisina giydiriyoz sanki okumuyodular :)))
DNA teknolojileri konusunda yeni gelişmeler var, bir kadın DNA'yı bölmeyi keşfetti Nobel aldı, bir yandan bu yeni tip mRNA aşısı olayı bu teknolojilere geçişin anahtarı gibi sanki...
Pandemiyle ilgili iki görüş var, ya stabil ama zararsız bir türe dönüşecek, ya da süper bir virüse, bağlanmak için kullandığı protein yapısı stabil değil, mutasyon yaratıyor.
Ben onu geçtim, pasif aşılar, neden yeni varyantlara karşı geliştirilmiyor, Delta mı çıktı, yeni Sinovac-D şeklinde üretilir, bu grip aşıları da böyle değil mi, geçen sene en çok görülen grip varyantlarına göre bu senenin grip aşısını geliştirip, üretip dağıtıyorlar..
Turkovac mesela, yeni Deltayı karşılayacak şekilde Turkovac-D diye üretilsin. Sorun problem ne bilemiyoruz tabi, bu konular konuşulmadığı için uzmanlar arasında.
Yan, pasif aşı nasıl etkisizleşir ki, neden yeni varyantları da kapsayacak şekilde update edilmez..
mRNA mevzusu kapalı kutu, deneysel, yeni DNA teknolojilerine giriş, zaman geçmeden bilemeyeceğiz..