https://i.hizliresim.com/4obmrsw.png
Printable View
SASA nın $ karşısında yatırımcısına kazandırmadığı ?
Kısa vade de zirve fiyatlar abartılıydı !
Bistte yatırımcısına uzun vade de $ karşısında kayba uğratan bir çok şirket sayılabilir fakat SASA doğru örnek olmaz
arkadasim iyide ben matesd rumuzunu taaa kac sene onceden bilen biriyim ,yeni gelen biri degil yaniliyorsun , hic tanimadigin birine dangalak diye hitap ediyosun ...
adama dinsiz dedin , bir dini olsa cumlesini kurarak ...kirilan kalbin hesabinin verileceginden haberin var ama adama dangalak diye hakaret ettiginde o kisinin kalbini kirdiginin farkinda olamadinmi ?
arkadasim kanadada yasiyosun , muhakkak bi seviyen vardir ama bunu yazdiklarinada yansitsan daha guzel olurdu , yani tc deki dallamalarin yada yeni ergenlerin yazdiklari yazi ile senin su anda yazdigin yazi arasinda bi seviye farki olmasi lazim diye dusunuyorum ama acik konusayim hic fark goremedim , yazdiklarini bi daha okusan bi oz elestiri yapsan daha guzel olmazmi , ustelik hakaret ettigin kisinin yasi muhtemelen baban yasindadir ..
bisey daha eklemek isterim , bu ulke ilelebet payidar kalacaktir merak etme , Allahin bi takdiri var bu ulke hakkinda dussede kalksada ilelebet payidar kalacak kimsenin suphesi olmasin ,kiyamet kopmasa, degil 2030 ,3030 uda gorur bu ulke merak etme ...
burasi hisse hakkinda bi forum , burayi siyasete bulastirmasak , herkes sadece hisse ile ilgili dusuncelerini paylassa daha guzel olur diye dusunuyorum , cunku sen yorumuna siyaset bulastirirsan farkli siyasi goruse sahip bi baskasida cikar muhakkak sana cevap verir sonrada hakaretler havada ucusur , forumu bu gibi seylere bulastirmasak daha guzel olur dusuncesindeyim ...
PTA tesislerinin açılışı ile ilgili bu hafta bir takvim açıklanabilir, bekliyoruz bakalım
arkadaslar bosuna moral bozmayin , acilisi yarinda yapsalar bisey degismeyecek , ocagin ilk haftasida yapsalar bisey degismeyecek ,
onemli olan ; fabrikanin bitmesiydi , tum taseron firmalar iscilerini alip gittimi fabrika tamamlandi diyerek , evet , test calismalari basladimi , evet , sasa calisanlarindan birisi benim hissem yok ama sasa pta da su an uretim yapiyor diye yorum yapani okumustum farkli sitede ,
test calismalari dahilinde uretime baslanmisti coktan ,
onemli olan fabrikanin bu asamaya gelmis olmasi , bundan sonrasi hikaye , grand opening olsada olmasada pek bisey degismez , pta acilis yapildi diye zaten hisse yukselisi ben beklemiyorum ,bundan sonrasi ilk ceyrek bilanconun ne kadar gelecegi , asil onemli olan bu ,guzel bilancoyla sasa hissesi dikkat cekip yukselecekmi bu onemli ,
zaten bunlarda mayis ortasinda belli olur... takmayin kafaya acilis oldu olmadi diye ,sessiz sedasiz acilis yapilmadanda fabrika uretmeye devam edebilir sonucta , ama o acilis biraz show amaclidir , cumhurbaskani da davet edilmesi falan , yoksa bi kap haberide atabilirlerdi fabrika uretime basladi diye , aynen diger fabrikalarin acildiginda atilan kap haberi gibi ayni sekilde ...pta fabrikasi su anda lsleme girdi ve calisiyo asil onemli olan bu...
ben söyleceklerimi söyledim kenara çekildim...
söylediklerimden alan almıştır dersi...
gelinen noktada durum ortada...
masal dinlemek isteyen topiği takip etsin...
bölündüğü rakamın bile altında olan hissenin neyini yorumlıcan...
6 liranın altında bitkisel hayattadır...konuşmanın etmenin manası yok...
ama insanların yorumları böyle twitterda önüme düşenler...
https://i.hizliresim.com/bmz1qda.png
https://i.hizliresim.com/lr4iven.png