BENZİN VE MOTORİN ZAMMI İPTAL EDİLEBİLİR
Sektör temsilcilerinden edinilen son dakika bilgisine göre bu gece yarısı benzinde 1,09, motorinde 1,21 TL zam beklendiği ancak; zammın ülkemizin koşullarından dolayı uygulanmayacağı öngörülüyor.
BENZİN VE MOTORİN ZAMMI İPTAL EDİLEBİLİR
Sektör temsilcilerinden edinilen son dakika bilgisine göre bu gece yarısı benzinde 1,09, motorinde 1,21 TL zam beklendiği ancak; zammın ülkemizin koşullarından dolayı uygulanmayacağı öngörülüyor.
Şöyle üç kağıt yapıyorlarmış
*Gelen yardım tırlarına afad’ın deposu burası deyip kendi depolarına boşalttırıyormuşlar
Yakalamışlar bunları.
AKP ‘ nin seçimler ertelensin isteği
BARINÇ ile start aldı.
Allah sonumuzu hayır etsin
Bu millet hep mi böyleydi yoksa özel olarak mı bozdular ? Canımız yanarken bile telefonla arayan dolandırıcılar, kiraya bir haftada 2-3 kat zam yapanlar, nakliye işlerine zam yapanlar vb. bezdirdiniz bizi.
Yemin ediyorum telefonda internet tarifeniz bitti .... diye devam eden makineli tüfek gibi konuşarak dolandırmaya uğraşan mahluk an itibariyle karşımda olsa bir şarjörü boşaltırım. Sonra bazıları çıkıyor '' burası hukuk devleti, kimse kendini kanun yerine koyamaz vb. '' diyor. Madem hukuk devletiyse ; bu ********leri tespit etmek çok mu zor. Vatandaşa ulaşamadan enselerinden neden yakalamıyorlar. Tüm sosyal medyayı kontrol edebilen güç, bunları tespit edemez mi ? Bu ********ler uzaydan ufoyla ulaşmıyorlar bize. Resmen aradıkları numaralar açık ekrana çıkıyor.
Telefonla depremzedeye yardım edeceğiz diye arayanlara , ıban , tc. vb. bilgi isteyene doğuş gibi kayarak işlemi tamamlamak lazım.