dik dur ağlama yeter.. algı hiç yapma.. yeni bir grup kur.. ağlayanlar klubü..
dualar yerini sahibini bulur ufuk.. 1,5 senedir buraymışsın.. maliyetin buralarında altında. sen 53 ken de ağlıyordun..senin gruptaki adamların diyordu biz ufukla 3-4 kişi trade ediyoruz diye.. sana o kadar yazdım dm den bir kere ben yapmıyorum algıcı değilim dedin mi? demedin..
madem şirket batacak mışşş
madem ky yıllarca sürünecek mişşşşş e o zaman sat git ufuk..
yada
bekle-sabır et-ama burada algı yapmadan..
4 yılı geçmiş almışım yatırım yapmışım.. bekliyorum.. maliyetim göreceli çok aşağıda...
senin ALLAH bağışlasın yedi aylık bebeğin varmış Allah önce size sonra vatana millete hayırlı etsin...
şimdi bu çocuk ilkokula başlasa sonra ortaokula 3-5 dersten zayıf veya kötü not alsa 2-3 haylazlık şikayeti gelse ben de bu çocuğun öğretmeni olsam seni de okula çağırıp bu çocuk adam olmaz desem veya veli toplantısında bu çocuğun babası iyi yetiştiremez desem... sürekli ama..sürekli kötülesem.... şaftın kayar....
onun için ya bu çocuğu evlatlıktan red edeceksin yada sabırla terbiye edeceksin..
terbiye nasıl mı edeceksin?
başında durup dersini çalıştıracaksın.. andımızı istiklal marşını Türk tarihini anlatacan örf ve adetleri anlatacan Ufuk.. kötü arkadaşlarından uzaklaştıracan. ispanya 3 aydır iş yapmadı mı diye sabah 9 da arayacaksın. değerlemeyi niye bilançoya koymadınız diyecen ufuk..
ister evlatlıktan at istersen terbiye et...
karar ver ama biz bilmeyelim..
yeter..
not: yaş 54..
daha da yazma bana..