Bilançoyuda gönderinde bitsin bu işkence yolu açın artık...
Kim ne yapacaksa yapsın. Belkide hiçbirşey olamayacak belkide çok şey olacak... Bir düşün yatırımcının yakasından artık.... Bir salın....
Printable View
Bilançoyuda gönderinde bitsin bu işkence yolu açın artık...
Kim ne yapacaksa yapsın. Belkide hiçbirşey olamayacak belkide çok şey olacak... Bir düşün yatırımcının yakasından artık.... Bir salın....
Kron dünyada fuarlara katılmaya devam ediyor. Bu sefer suudi arabistanana gidiyor fuara. Binlerce kişi geliyor bu fuara .
Bundan sonra Kron , bu tip fuarlarda yaptığı masrafların çoğunu e-turguality teşviğinden geri alacak . https://ticaret.gov.tr/data/62ab474d...ablo%20son.pdf
Profilimde paylaştım bugün :https://twitter.com/TemelTeknikBist/...46590303351221
Aynı sektörde, aynı ülkede, aynı borsada işlem gören Link bilgisayar yılda 7 milyon tl yatırımlara para harcıyor ,Kront ise 90 milyon tl . Kron, 12 kat fazla para harcıyor yatırımlara .
Link Bilgisayar bugün tavan kapatmış , F/S'si 30 'a yaklaştı. F/S : 28,8 oldu.
Aynı sektörde, aynı ülkede, aynı borsada işlem gören diğer yazılım/bilişim hisseleri , MİATK, LİNK , PAPİL, SDTTR, HTTBT F/S lerinin yani Piyasa Değeri/ Yıllık Satışlar oranı, şu an 20 lerde 30 larda .
Bu durumda Kront 'ta aynı ülke , aynı borsa, aynı sektörde işlem gördüğüne göre ve de diğerlerine göre hem çok daha yüksek brüt kar marjıyla çalıştığına göre hem de yıllık olarak çok daha fazla yatırım yaptığına göre;
Kront minimum F/S 40 ile fiyatlanması gerek.
F/S:30, Ciro : 35 milyon dolar KRONT=Unicorn
F/S :40, Ciro 25 milyon dolar KRONT =Unicorn
F/S : 50 , Ciro 20 milyon dolar KRONT =Unicorn
F/S :40, Ciro 25 milyon dolar KRONT =Unicorn
F/S:30, Ciro 50 milyon dolar KRONT= 1,5 milyar dolar piyada değeri.
F/S :40 , Ciro 50 milyon dolar KRONT = 2 milyar dolar piyasa değeri.
F/S : 50 Ciro 50 milyon dolar KRONT = 2,5 milyar dolar piyasa değeri
F/S 30 : Ciro 100 milyon dolar KRONT=3 milyar piyasa değeri
F/S 40 : Ciro 100 milyon dolar KRONT = 4 milyar dolar piyasa değeri
F/S 50 Ciro 100 milyon dolar KRONT = 5 milyar dolar
F/S 30 Ciro 200 milyon dolar KRONT =6 milyar dolar piyasa değeri
F/S 40 , Ciro 200 milyon dolar KRONT = 8 milyar dolar piyasa değeri
F/S 50 , Ciro 200 milyon dolar KRONT = 10 milyar dolar piyasa değeri.
F/S:30, Ciro : 15 milyon dolar KRONT= 500 milyon dolar piyasa değeri.
F/S 40 , Ciro 15 milyon dolar KRONT = 600 milyon dolar piyasa değeri .
F/S: 50 Ciro : 15 milyon dolar KRONT : 750 milyon dolar piyasa değeri .
KRONT hedef fiyatlarım : Unicorn + dolar kuru 28,40'a göre hedefim fiyatım = KRONT hedef fiyatım 331 lira.
Decacorn + dolar kuru 28,40'a göre hedefim fiyatım KRONT hedef fiyatım = 3 bin 317 lira.
Unicorn +dolar kuru 50 lira = KRONT Hedef fiyatım 584 lira.
Decacorn +dolar kuru 50 lira= KRONT hedef fiyatım 5 bin 840 lira.
Yeni Sasa , Yeni Kontrolmatik , Yeni Hekts adayım KRONT .
https://twitter.com/TemelTeknikBist/...84767403995143
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
Teknik görünüm böyle....
Daha önce 00 olarak işaretlediğim 7,59 dan kalkan fiyat ok ile işaretlediğim 15,70 üstünde kalıcılık sağlarsa trend desteği olan mavi kol desteği 17,63 Tl üstüne atıp baş hizasına gelirse işte o zaman acayip şeyler olabilir.
Tavan istiyoruz, daha uçağı havalandıramıyorsunuz....
https://resimupload.org/images/2023/...n-Alintisi.png
su bedellisi gerceklesmeyen senetlerin satisi da yapilsin, oyle gelir 3. ceyrek finansallari.
Gondermemeleri normal bence.
OLm biz nerdeyiz sen nerdesin...
Yapsana lan bir tavan.... Aylarca devre kesici yedin, 3-5 tavan yapsana pezo bizde sevinelim...
Konsolide bilançolar için ise son tarih 9 Kasım olacağından bu işkence 3 gün daha devam edebilir....
6 senlik yatırımcıyım..
işkence 6 senedir sürüyor.. şurda değil 3 gün... 3 sene sürse bile artık benim için anlamı yok.
Tek hedefim ve odaklandığım nokta hedef fiyatıma gelip, hisseden çıkmak.
Onun dışında gece gündüz demeden hafta içi haftasonu demeden , kront ile ilgili sürekli temel analizler paylaşmaya deam edeceğim twitterda. Ta kii hedef fiyatıma gelene kadar.
Bazen gübe 10 kez baze de 5 kez ama her gün , gece gündüz demeden , haftaiçi haftasonu demeden sürekli paylaşım yapacağım.